Thursday, December 13, 2012

Anak Buah Tersayang & Artis K-Pop

3 hari x update blog.. betul2 bercuti.. betul2 padat dengan aktiviti dan perkara yang perlu diuruskan..
 
Ni baru lepas menangis.. anak buah yang stay kat rumah aku selama 3 minggu dah balik ke rumah dia semula sebab dia nak kena ambik result PMR minggu depan.. meleleh2 air mata masa salam dia tadi.. emosi sungguh mak cik dia ni.. hahahaha..
 
Selaku mak cik yang paling rapat dengan dia, memang semua family tau yang kitaorang berdua terlalu rapat.. beza jarak umur 11 tahun jer.. bawak pergi jalan diaorang kata aku ni kakak dia & encik adiey tu abang dia.. bermakna orang sangka kami adik beradik! bermakna jugak orang ingat aku & encik adiey adik beradik.. *tetiba rasa mudanya saya... hihihi..
 
Walaupun aku selalu bising kat dia sebab dia banyak pasang lagu korea, cerita korea & baca majalah artis korea, tapi aku marah sayang jer sebenarnya.. selagi dia x abaikan pelajaran, aku ok jer.. aku faham perasan budak remaja sebab aku pun pernah remaja kan.. cuma bezanya dulu x ada K-Pop segala ni.. dan tambah lagi aku dulu just fanatik dan obses sangat bercinta dengan encik adiey jer.. hehehehe... 
 
Nanti ada masa aku update lagi eh.. nak sambung nangis jap.. hehehe.. take care guys!!
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

2 comments:

  1. eka suka je tgk artis kpop, tp jarang nak layan drama2 ni.sbb malas bc subtitle :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ