Wednesday, December 26, 2012

WordLess Wednesday - Wallpaper PC


Suka letak wallpaper gambar kahwin atau gambar romantik-romantik.. bersemangat nak buat kerja!! Kalau tengah merajuk, tengok gambar tu terus hilang rasa merajuk tu.. nak rasa marah jauh sekali.. hihihi.. 

Lain orang, lain citarasanya kan?? Wallpaper PC kerja korang pulak macam mana?


Nota cinta : lama x update sebab tuntutan kerja yang banyak di hujung tahun.. orang lain sibuk urusakan anak sekolah, jadi kita yang belum ada anak ni mengalah la x payah bercuti.. hohoho..


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. sekarang kat PC takde wallpaper..kosong aja..haha

    ReplyDelete
  2. wajib gambar dengan suami & anak-anak.. sumber ketenangan tiap kali stress dgn bos or keje ^_^

    ReplyDelete
  3. hihi~kdg2 tuh letak jugak...tapi x berapa best kat cnie klu letak gmbr ngan husband..nanti ade la org dok mengata...nyampah rasa nyer!

    ReplyDelete
  4. Wallpaper BE gmbr love2.. BE pun suka gmbr2 romantik baru ada feel..hehe.. Zana siap ada letak background PINK lg..haha

    ReplyDelete
  5. akak punya letak gmbr gegurl yg sorang ni...
    sweetnya..

    ReplyDelete
  6. saya letak gambo si tecik..stress2 tgk muka cenyum dia hlg stress...:)

    ReplyDelete
  7. wah.. sweet..
    wallpaper zwan gambaq zwan je.. huhu

    ReplyDelete
  8. Sweet...sy pun suka letak gambar kawin buat wallpaper kat lappy..suka sngt tengok...

    ReplyDelete
  9. kite puya gambar pokok je...hihi..
    so sweet...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ