Monday, December 10, 2012

Cuti 4 Hari - Indahnya!

Selamat pagi Isnin semua..
 
Hari ni tuan blog bercuti.. sajer ambik cuti sebab nak rehat & uruskan beberapa perkara penting.. memang bukan cuti untuk bersuka ria semata-mata.. *ada jugak yang kata aku cuti sebab nak bersantai, relaks2, makan angin & bersuka ria semata2.. benci lah!!! kalau aku cuti semata2 untuk bersua ria pun kenapa?? aku guna cuti aku kot, bukan guna cuti korang.. adoiiiiiiiiiii...
 
 Cuti daripada hari Isnin sampai hari Khamis.. oh, indahnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... walaupun bukan bercuti sebab nak gie jalan2, tapi tetap happy!
 
Jadi lepas dah ambik cuti 4 hari ni, so baki cuti aku tinggal 16 hari sahaja.. so, pada semua yang kata aku ni banyak sangat cuti, x perlulah jeles2.. lagi beberapa hari pun cuti kita semua akan jadi banyak sebab dah masuk tahun baru 2013 kan... hihihi.. *untuk Eida, xmo jeles2 sebab baki cuti aku sekarang bukan tinggal 20 hari tapi tinggal 16 hari jer.. hihihi
 
Nanti ada masa aku update lagi yer.. kalau x sempat, aku buat entry auto publish jer la yer.. hehehe.. alah, korang pun bukannya kisah aku update ke x kan? hehehe.. take care guys!
 
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. indahlah sangatttttt..kalau pagi2 dah bikin panasssss..hihihihi

    ReplyDelete
  2. 16hari? Tetap jelessss................ hahahahha!!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ