Wednesday, December 5, 2012

Entry Bergambar : Tambah Limit Gambar Dalam Blog

Yeaaaayyyyyy!! dah boleh upload gambar dekat blog.. rupanya senang jer cara nak tambah limit letak gambar dalam blog tu.. tapi aku jer yang tak ada banyak masa nak buat.. 

Seronoknya dah boleh letak gambar dalam blog!!!! sebagai tanda happy, kita letak gambar baby Alya dengan Acu dia yang tengah happy tu.. comel kan Alya & Acu dia.. hehehe..


Nota cinta: memang x bermakna sesebuah blog bila update entry tanpa gambar.. 
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. comelnye alya...

    terima kasih kongsi tuto..

    ReplyDelete
  2. Share lah caranya Zana.
    Boleh bookmark then refer entri tu je kalo jadi kat I nnt.
    =)

    -Dakpink-

    ReplyDelete
  3. kak, nnt buat tuto tmbah limit gmbr dlm blog..hihi..

    sebagai persediann andai nnt bog da capai limit..hihi

    ReplyDelete
  4. alolololo.. acu dia lg cute la.. ;)

    ReplyDelete
  5. nti boleh ajar kite..hihi
    comelnyaaa..:)

    ReplyDelete
  6. Amboi.. kemain besar lagi gambar die taruk.. kang kene limit kali kedua kang... aiyokkk... hihihihhii

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ