Thursday, December 6, 2012

BE Ke 14 Nuffnang : Sunway University Open Day

BE baru!

Syukur Alhamdulillah.. dah 4 hari tak jenguk akaun Nuffnang, sekali bukak pagi ni nampak ada BE baru.. seronok!!!!


BE ke 14 daripada Sunway University!!

Menarilah sepuas-puasnya wahai BE baru.. menarilah serancak-rancaknya kerana hanya kamu jer BE yang tinggal sekarang.. harapan saya agar kamu dapat memberikan lebih banyak earning pada blog saya.. hehehehe..

Baru plan nak cash out hujung bulan ni.. tapi sebab dapat BE baru ni, so nak tunggu dululah.. tapi kalau BE ni menari kejap jer kat blog aku ni, terus cash out jer lah.. dah plan nak beli apa dengan duit Nuffnang kali ni.. over sungguh kan?? belum cash out dah berangan.. *berangan itu indah!!

Nota cinta: TQ semua yang sudi singgah blog x seberapa ni

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. wah murah rezeki zana yer.. memang seronok kalo tgk BE dok nari2 kat belog kita kan? rasa semangat nak menulis lagi hehehe

    ReplyDelete
  2. BE x penah dpt apa2 dr CPUV, yg slalu masuk CPC je.. mcm mana nak dpt cam zana ye..? curious gak..

    ReplyDelete
  3. akak pun rasa nak cash out. ada BE lak seketul. tk smpat nak wat duit soping kat langkawi kut. hihi

    ReplyDelete
  4. sya punya hasil dr nuffnang tak cukup utk cash out..sedih.

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ