Friday, December 14, 2012

Harimau Malaya Tewas, Gajah Puas!

Hari pertama bekerja setelah 4 hari bercuti.. nak selesaikan kerja dulu.. malam tadi dah siap2 tulis entry autopublish untuk hari ni.. mula2 layan bola, tapi baru tengok 10minit aku dah bosan! so masuk bilik tengok tv kat bilik sambil karang entry untuk hari ni.. 

Status FB malam tadi semuanya bercakap tentang game Malaysia vs Thailand.. macam2 status yang keluar.. kebanyakannya cakap nak boikot x makan tom yam la, x nak pergi thailand spa massage la, boikot k-pop la & macam2 lagilah.. tu x termasuk yang kutuk player kita sendiri.. yang marah2 pengadil lagilah ramai! semuanya hanya kerana sebiji bola!!!! hohoho...

Aku bukan x semangat untuk tengok bola.. tapi aku kalau tengok memang emosi sungguh.. bola jauh lagi dari tiang gol tapi aku dah kecoh2 macam nak gol.. orang tu jatuh cikit jer aku dah kecoh2 macam orang tu patah riuk.. so daripada aku emosi tak tentu pasal & mengganggu tumpuan Encik Adiey nak tengok bola, baik aku buat benda lain.. hehehe..

So, game semalam Malaysia kalah.. ramai yang kata permainan semalam kurang menyerlah.. lagi2 main 10 orang kan.. ada jugak yang kata strategi Datuk K.Rajagopal tak sesuai.. ada jugak yang kata padang x cantik.. tapi majoriti kata pengadil x adil!! x pelah, x de rezeki kita masuk final tahun ni.. cuba 2 tahun lagilah..

Eh, x pernah2 blog ni cerita pasal bola tetiba hari ni cerita tentang bola.. dah ko ni kenapa Zana??? 

Nota cinta: semalam x layan bola tapi layan Semanis Kurma TV9... topik besttttt!! nanti ada masa aku share k..
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. dah mcmpengulas sukan rupanya..hahaha
    tapi memang sakit hati tengok games semalam

    ReplyDelete
  2. semanis kurma tu, kita ada tengok sikit je, tiba tang iklan terus selamat tido daa. hehe :D

    ReplyDelete
  3. I tido je nye pun. Tak tengok langsung bola tu.

    -dakpink-

    ReplyDelete
  4. hamboi.....sehari aje la nie keje..syok tu..hehehe...

    ReplyDelete
  5. sy tgk bola pun seprauh jln je.....

    ReplyDelete
  6. bila dah kalah, semua serba tak kena jadiknya

    hehehe

    ReplyDelete
  7. hahahah.. saya antara yang emosi tgk bola malam tadi.. mmg terserlah berat sebelah pengadil tu..

    ReplyDelete
  8. betul la..semlm tgk bola memang emo..huhu :p

    ReplyDelete
  9. Boikot K-Pop? wakakakakaka..saya berani kerat jari la..takde maknanya peminat tegar K-pop nak boikot

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ