Monday, May 9, 2011

Hari Ibu & Happy Weekend


Mood Hari Ibu masih terasa.. maybe sebab xdapat jumpa mak & mak mertua kesayangan pada Hari Ibu semalam.. cuma suara yg kedengaran bagi melepaskan rindu.. bahagia bila dapat dengar suara & wish Hari Ibu pada kedua insan tersayang ni.. sesungguhnya mereka berdua terlalu berharga bagi aku..


Aku rasakan terlalu beruntung sebab memiliki mak & mak mertua yg terlalu sayangkan aku.. yg paling best bila kedua2nya pandai masak!! setiap kali balik kampung boleh request macam2 untuk makan.. dah kahwin pun still nak mak & mak mertua masak bila balik kampung.. teruk betul perangai puan zana ni kan.. huhuhu..

Pagi ni buka blog dengan perasaan terharu.. aku terima banyak komen positif tentang last entry aku.. syukur Alhamdulillah sebab masih ada yg sudi ambil berat tentang aku.. thanks guys for ur support.. really appreciate it!!


Weekend semalam dihabiskan dengan melayan karenah encik suami.. maklumlah kebelakangan ni kitaorang jarang dapat luangkan masa bersama on weekend sebab kesibukan keje.. bila dapat berkepit 2 hari ni, memang digunakan sepenuhnya untuk bersama encik suami.. banyak jugak perkara penting yg dapat diselesaikan weekend hari tu.. thanks husband for the great weekend!!


P/S: dah lama x buat entry makan2.. petang ni nak curi2 masa update cerita tentang makan2 la..


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

18 comments:

  1. bykkan bersabar yek..hari itu pasti akan tiba..=)

    tp mmg best bila balik kg kan? boleh mintak macam2..=)

    ReplyDelete
  2. akak pun mcm tu...dah kawen pun mintak mak ngan MIL masak...hahaha!!

    kenapa ngan zana? tertinggal ketapi neh...nak gi tgk n3 bawah jap...

    ReplyDelete
  3. wahh kak..pix kawin tu..best..dpt kiss dari mum kew mertua tu?heeee

    ReplyDelete
  4. hihi muke mak dan zana sama la

    ReplyDelete
  5. selamat hari ibu untuk semua wanita di dunia ni..semua akan merasa menjadi ibu, cepat dgn lambat je ;))

    ReplyDelete
  6. dakcik, thanks my dear..

    zana mmg suka bila blk kampung sbb macam2 boleh makan.. suka oooo.. berat pun senang naik.. hahahha

    ReplyDelete
  7. faiz, aku ke?? hahahahhaha..

    ReplyDelete
  8. wahida, akk pun sama eh.. mmg best kan request menu2 best ni.. hahahha

    ReplyDelete
  9. zaza, thanks dear.. hugs...

    ReplyDelete
  10. aqmal, kiss dr mak akk.. tu pic tunang la dik..

    ReplyDelete
  11. dd, sama eh? tang bulat tu yg sama kot.. hihihihi

    ReplyDelete
  12. yuyu, thanks sis!! hope zana akan merasai detik2 menjadi seorang ibu.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  13. Semoga akak berbahagia disamping ibu tericnta .

    p/s: sayang akak !

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ