Thursday, May 12, 2011

Panggilan Telefon Misteri

Tadi masa tengah blogwalking kat blog kesukaan aku, jumpa satu link yg sangat misteri.. terlalu misteri sampai aku x jadi nak buat keje.. misteri sampai aku rasa x tentu arah..

DD, link ni memang buat zana x senang duduk ok.. asyik teringat2 jer.. sekarang ni zana pulak yg takut nak angkat call.. hihihi.. lepas tu nak gelak pun teringat cerita misteri ni.. bila misteri ni nak berakhir???

Kalau korang nak rasa pengalaman misteri ni jugak, baca la kisah misteri ni.. tapi jangan salahkan aku if korang pun jadi x tentu arah macam aku.. sebab memang misteri..............

p/s: hope dapat tau ending cerita misteri ni...


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. hihi jom2 rasa x tentu arah sama2 jom

    hik2

    ReplyDelete
  2. dh bce...seram sgt..tggu ending jgk..huhu da la hubby keje mlm mggu nie..haiyoohhhh

    ReplyDelete
  3. nadia belum sempat bace...insyaAllah ti nadia terjah link tuh ya...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ