Thursday, May 26, 2011

One Million Youth Gathering Putrajaya


Putrajaya sekarang ni tengah sibuk untuk sambutan Hari Belia Malaysia 2011..

Himpunan Sejuta Belia di Putrajaya ni sememangnya acara yg cukup besar dan meriah.. banyak jugak jalan yg ditutup untuk pastikan aktiviti dapat berjalan lancar.. sepanjang jalan dah boleh nampak banyak booth yg akan dibuka sempena program ni..


Selaku warga Putrajaya, haruslah ambik tau tentang program2 kat Putrajaya ni kan.. nanti orang kampung tanya, senang nak citer.. huhuhu..


Pada yg tau maklumat lanjut lanjut tentang aktiviti Hari Belia Malaysia 2011 ni, cuba try tengok laman web rasmi Hari Belia Malaysia 2011 ni.. banyak betul informasi menarik yg kita boleh tau.. boleh tau aktiviti kat setiap kawasan.. memang terlalu banyak aktiviti!!! siap gabung dengan Jom Heboh, so memang heboh la Putrajaya weekend ni..


Aku just boleh ambik tau jer program ni.. nak pergi tu mungkin x berkesempatan.. sebab ada family gathering weekend ni.. so pada geng2 blogger Putrajaya, kalau pergi program ni sila update cerita dalam blog yer.. hihihi..


P/S: if ada masa terluang, bolehlah korang datang Putrajaya untuk meriahkan sambutan Hari Belia Malaysia 2011 ni..


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. part jalan kne tutup ika xsuke sob3x... :(

    ReplyDelete
  2. zaza blk kg..so x dapek pogi..alahai rugi..

    ReplyDelete
  3. membazir jek buat seme tue..hehehe

    ReplyDelete
  4. ujung minggu ni ramai yg balik kg....

    ReplyDelete
  5. dr 1 sudut,bnde nie bgs gak sbb riuh la jgk putrajaya nie,dr 1 sudut lg...adoii..xsuke la jln tutup,jln jem dll...nk g xtau la sbb my bujang xbrp nk sihat but sbg warga putrajaya,sokong je la...ambk tau pn jdk la...hehehe...;)

    ReplyDelete
  6. nak join gak tp ada program lain la....PM siap tgk bola lagi nnti kan huhuhhhhh

    ReplyDelete
  7. saya tag ga kat awak.....
    http://qaseh-ziera.blogspot.com/2011/05/gugu-gaga-3rd-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. ooowwhh patutla mase pegi pasar malam hari tuh sepanjang jalan penuh ngan khemah, ade hari belia ghupenyer huhuhuhu.

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ