Tuesday, May 24, 2011

Tak Suka Situasi Macam Ni

Hari ni lambat update blog.. dari pagi ada jer yg mengganggu.. baru nak breakfast, dah ada yg panggil.. lepas setengah jam baru dapat sambung breakfast.. tu pun dah x de selera sebab feel nak makan tu dah terganggu.. x suka situasi macam ni..

Lepas sambung breakfast, masih ada yg mengganggu.. masa ni cuba jugak bertahan walaupun dalam hati dah memberontak.. bukan x nak tolong, tapi keje aku sendiri masih x siap.. kalau aku asyik tolong orang lain, bila pulak keje aku sendiri nak siap?? bila sampai tengahari asyik diganggu, mood terus hilang.. kallau sampai waktu lunch pun sibuk nak mengganggu, memang x best sesangat la kan.. x suka situasi macam ni..

Sekarang ni mood nak update blog dah macam jauh pulak.. x tau kenapa.. mood bergambar pun dah berkurangan.. kamera dah lama tersimpan rapi.. maybe sebab kebelakangan ni terlalu sibuk di pejabat sampai mood nak buat perkara yg aku suka pun dah menghilang.. x suka situasi macam ni..

P/S: hope mood nak update blog tu cepat kembali.. x suka bila tengok blog sunyi dari entry baru..


10 comments:

  1. mood miza update blog dah kelaut. idea tak datang kemari >.<

    ReplyDelete
  2. same laa kite...zana jgn tension2 sgt tau..just take care k..:)

    ReplyDelete
  3. ala zana...seru la cik mood balik ;)

    ReplyDelete
  4. same laa kite...zana jgn tension2 sgt tau..just take care k..:)

    ReplyDelete
  5. i like the end word from every paragraph..

    ReplyDelete
  6. napa zana?? mcm seyes je tahan diganggu tuhh.

    ReplyDelete
  7. susa kan nk dpt mood bbloging nh zana...tp skali mood tu dtng xberenti membebel...hihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...