Wednesday, May 18, 2011

Masa Mencemburui

Masa terlalu mencemburui aku untuk update blog minggu ni.. semuanya kerana 5S.. hari2 menatap keje 5S sampaikan keje hakiki dah tertangguh untuk beberapa minggu.. sungguh menyeksakan tapi terpaksa juga diteruskan.. masa berehat agak kurang.. masa blogwalking memang jauh sekali.. InsyaAllah penat ni berkurangan minggu depan.. tapi mungkin bersambung seminggu kemudian.. adoi, semuanya keranamu 5S!!!

Mood nak update blog macam berkurangan.. entah kenapa tetiba dapat perangai ni.. dulu suka update blog.. sekarang ni macam malas jer.. x suka perangai ni!!! huhuhuhu.. hope perangai ni x berpanjangan..

P/S: hope aku akan terus update blog...


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

  1. ngehehehe dah penah rase dah penangan 5s tuh, memang memang tak tenteram jiwa rage tau. takpe2 take ur time okeh hehehe. Lepas MAMPU dah datang cek ilang sume buzi 5s tuh hihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ