Thursday, May 12, 2011

MC

Semalam x sempat update blog.. sebabnya, tuan blog MC la.. demam yg agak teruk jugak.. dah pergi klinik kerajaan but still x sihat lagi so decided pergi klinik swasta.. suhu badan agak tinggi, so doktor bagi MC.. masa pergi klinik tu, selsema & batuk memang teruk... suara memang dah rock habis.. hihihi..

Hari ni dah rasa sihat sikit.. demam pun rasanya dah x ada, cuma still rasa lemah.. selsema masih x ok.. nak tido pun x lena sebab hidung tersumbat.. sakit tekak masih ada, cuma suara dah ok cikit & x rock macam semalam..


Masuk office hari ni banyak kerja nak kena siapkan.. lagi2 bila boss dah masuk office balik setelah seminggu x masuk office.. so banyak benda nak refer kat dia.. hope mood dia ok2 jer..


X sempat nak balas kunjungan korang lagi.. insyaAllah tengahari nanti aku blogwalking & balas comment2 korang..

p/s: doakan aku cepat sihat yer.. thanks guys!!



www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. semoga cepat sembuh yer.. makan ubat ikut time..makan jgn miss..

    ReplyDelete
  2. skrg musim zana..kene hati²..take care okeh..get well soon yah..=)

    ReplyDelete
  3. moger cepat sembuh..take care ;)

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh..rina pun sm... demam dah ok tapi sakit tekak dan selsema.musim agaknya..

    ReplyDelete
  5. semoga cepat baik yer... makan ubat on time yer

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ