Saturday, July 23, 2011

aDieyZa Wedding Anniversary GiveAway!!


STICKY POST SEHINGGA 23 JULAI 2011.. SILA SROLL DOWN UNTUK ENTRY TERBARU.. TQ


Syukur Alhamdulillah kerana diberi kesempatan untuk anjurkan aDieyza Wedding Anniversary GiveAway (GA).. GA ni sempena menyambut ulangtahun perkahwinan aDieyZa yg pertama pada 23 Julai 2011 yg akan tiba tak lama lagi..

GA kali ni dibuat hanyalah sekadar untuk berkongsi kegembiraan kami suami isteri dengan semua teman bloggers yg disayangi terutamanya kepada yg sudi follow blog ni & selalu singgah ke blog ni..

Untuk yg sudi join GA ni, korang x payah susah2 nak create entry khas tentang GA ni yer.. GA ni akan bermula pada 28 Jun sehingga 23 Julai 2011.. syarat2 untuk GA ni rasanya mudah jer.. sebab aku risau kalau susah2 sangat nanti tak ada orang pulak yg nak join.. hihihi..

Syarat2 GA:


1- peserta perlu menjawab soalan yg dinyatakan di bawah:

apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

(panjang jawapan adalah tidak terhad, tapi janganlah sampai korang buat karangan pulak.. hihihi..dalam 1,2 ayat pun dah cukup.. hope dapat jawab dengan ikhlas yer.. soalan ni hanyalah untuk perbaiki kelemahan dalam blog ni & juga untuk pastikan blog ni sentiasa menarik untuk semua yg sudi singgah ke blog ni)

2- tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

(tak kisah la korang nak buat ucapan yg sweet2 ke, kelakar ke, jiwang2 ke atau apa saja bentuk ucapan la.. yg penting ikhlas dari hati korang..)

3- jangan lupa bagitau link blog korang yer..


Untuk GA ni, korang cuma perlu tinggalkan jawapan, ucapan & link blog korang tu dekat kotak komen entry ni sahaja.. senang kan.. kepada yg belum follow blog ni, korang dialu-alukan untuk follow blog ni supaya korang senang dapat info masa aku nak umumkan pemenang GA ni nanti..

Seorang pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah.. seorang lagi pemenang dipilih melalui ucapan yg dirasakan paling bermakna di hati kami suami isteri.. siapakah gerangan pemenang bertuah yg mampu menambat hati kami suami isteri dengan ucapan yg bermakna tu? sama2 kita nantikan..

Hadiah? sesuatu yg istimewa dari tempat kami suami isteri akan berhoneymoon sempena menyambut our 1st wedding anniversary nanti.. insyaAllah akan cuba cari sesuatu yg istimewa di sana nanti..

Hope korang sudi join GA ni yer..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

63 comments:

  1. Akak stoberi join ne. Hihi. Nah jawapan.

    1. apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    -menarik : sbb background yg kemas. Pink soft gitu. Tak berat. Background tulisan putih, sng nak baca. Dan kemas takde serabut2 byk sgt.
    -tak menarik : Update sket sgt. Tak puas akak nak baca. Hihi. Jadi Zana, kena update sehari 2,3 entry tau, baru akak puas nak baca.

    2- tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

    Tahniah kerana telah berjaya menghadapi manis pahit kehidupan berumahtangga utk tahun yang pertama. Moga berkekalan hingga ke akhir usia.
    Jangan lelah utk berusaha dan berdoa agar rumahtangga akan diserikan dgn hilai tawa zuriat. Insyaallah. Satu hari Allah akan perkenankan. Allah tahu Zana dan suami kuat untuk menghadapi dugaan ni. Dan Allah juga tahu apa yg terbaik untuk Zana dan suami.
    Rezeki dari Allah sentiasa ada. Itu pasti :)

    3- jangan lupa bagitau link blog korang yer..

    Nak link blog mana ni yunk?
    Oke. Akak bagi yg resmi la yer.
    http://pnstoberi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam buat tuan blog...

    menariknya blog ADIEYZA ni ialah... blog ni SIMPLE, SWEET, SENANG NAK MASUK COZ TAK BANYAK WIDGET dan YANG PALING SAYA SUKA, SEDAP MATA MEMANDANG...

    yang tak menarik susah nak cari... ni bukan bodek tau... tapi memang tak nampak pun cacat cela nya... yang kurang pun coz takde shoutbox... tp saya takde masalah coz lagi suka tinggalkan komen dekat post comment...

    ucapan saya buat ADIEYZA... selamat menyambut ulang tahun yang pertama... semoga akan ada ulang tahun yang ke dua dan seterusnya... jagala perhubungan suci ini dengan sehabis baik... pergolakan pasti ada, sebagai isteri selalula mengalah tapi jgn diberi muka sangat... hehehe.. semoga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah...

    ikhlas dari rakan blogger,
    http://dwaty85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. enibeseri kita dedekat lah.
    awak 23/7
    saya 24/7

    =)

    ReplyDelete
  4. Hehehehe..nak join jugak la..

    1.apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    ** menarik~!
    ** suka sebab ade kaler pink and I like pink~!LOL~!!

    2- tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

    Allah selamatkan zana dan pasangan, Allah selamatkan zana dan pasangan, Allah panjangkan umur, murahkan rezki, diberikan kemuliaan kepada zana dan pasangan, Allah selamatkan zana dan pasangan~!!! =)

    3- jangan lupa bagitau link blog korang yer..

    http://ordinary-ameh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. kite pon nk join..

    1.blog awak ni comel..saye mmg suke pink..xsarat..ringkas tp tulisan yg mudah dibaca..gaya penceritaan menggambarkan awak ni tenang..saye suke..yg xsuke nyer????so far saye rs syok jer bc blog awk ni..

    2.semoga tabah melayari bahtera indah suami isteri..moga jalinan kasih sayang kalian berpanjangan hingga akhir hayat..dengan bertambah nye usia perkahwinan ini menambah erat kemesraan di hati kalian..moga dikurniakan rezeki zuriat yg soleh solehah,penyajuk hati penenang jiwa..bercinta lah hingga ke syurga.SELAMAT ULANG TAHUN PERKAHWINAN..

    lots of lurve to aDieyZa.blogspot

    http://lotsoflurve87.blogspot.com/...NI LINK KITE

    ReplyDelete
  6. he3x...nk join gak la...

    1.apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    - yang menarik : background simple,blog senang nk bukak (means xberat),p'gunaan kaler pink yg soft even soft tp x plak rase mcm pucat...bntk penulisan zana nor rase 'ringan' senang nk bace...

    - tak menarik:kadang2 jarang update...hi3x...kadang2x tu refresh kot2 la ade entry t'baru...tp xpe,zana sometimes bizi kn..

    2.tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

    -nor ucapkan happy 1st anniversary utk zana n husband...smoga hubungan b'kekalan hingga akhir hayat...smoga d'kurniakan zuriat yg soleh dan solehah...lmbt or cpt,insyaallah,Allah tau yg t'baik buat zana...don't be sad2 ye...

    3.jangan lupa bagitau link blog korang yer..

    -http://nornasirnopal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hai adieyza!!

    yang menarik tntg blog ko ni of koz la loading cepat..aku kalau blog yg loading lama sgt tu mmg aku tak jengah dah la..
    yang tak best lak, ko ni kejap hapdet kejap tak...mencik!!

    aku nak wish ko ni:

    tahniah dah setahun pun perkahwinan ko...ada byk lagi onak duri yg perlu kau tempuh...aku harap ko sabar dlm melayari alam rumahtangga...sedangkan lidah lagi tergigit ye tak?

    ikhlas dari kakak ko yg gojes:

    http://wahidayatulaswa.blogspot.com

    aku tak pandai bermadah bagai mcm bloggers lain...ni je yg mampu aku buat, tapi ikhlas dr hati aku tau...

    ReplyDelete
  8. nak join:)

    1. apa yang nana rasa menarik blog sis
    - nice header with soft pink background:)
    -susunan widget yang kemas

    tak da apa yang tak menarik,semuanya menarik..nana suka blog yg simple dan kemas:)

    2. ucapan nana
    - epy 1st aniversary sis!moga sis bahagia selalu bersama suami terchenta:)

    3. http://nanakimie.blogspot.com/2011/06/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. 1. apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    blog ni menarik sebab kemas , mudah nak loading, sejuk ajer mata memandang.

    x menarik sebab x der sebab kot sebab semua nice ajer.... ikhlas ni tau


    2- tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

    first sekali tahniah lah sebab dah berjaya harungi 1 tahun alam perkahwinan.. tapi mcm yang org selalu kali masa mula2 mmg semua manis so di harap korang berdua akan lebih bersabar dalam menjalani kehiidupan suami isteri sebab semakin lama usia perkahwinan itu akan semakin banyak rintangan dan dugaan... so watch out.. hati2 lahhhhhh



    3- jangan lupa bagitau link blog korang yer..

    http://ita-contest.blogspot.com/2011/06/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. nak join ! nak join! kenal tak syayer...ehehe...tq jadi org oertama di rumah baru eka...

    1.eka suka blog zana sbb...
    ~eka suka blog zana sbb kaler pink...eka kan pencinta pink...
    ~byk info kat blog zana specially utk org yg berumah tangga.cara nak pikat suami la, isteri la...err macam2...
    ~suka sbb zana salu drop comment kat eka...
    ~berkongsi rasa yang sama
    actually byk gi sbb eka suka zana, tp kang jadi karangan pulak...


    2.ucapan..ehehe eka tak pandai nak ucap dgn penuh protokol...eka just ucap apa yg terlintas di hati je ae...firstly selamat menyambut ulang tahun perkahwinan. semoga kekal hingga ke syurga... baru eka tau...zana ni masih dlm mood pengantin baru upanya...igt dah senior cam eka...ehehe...anyway...smoga tahun kedua ni hubungan kalian bertambah intim...nak hanimun di mana tu... nak itot boley tak...semoga thn ni juga kalian suami isteri dikurniakan zuriat yg soleh/solehah..amin...


    3.http://saya-suka-pink.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. i)Apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    :1st and foremost bg menariknya ialah Blog aDieyZa sbb warna dia soft pink.. sedap mata memandang..biasalah perempuankan suka warna soft2 ni..dan cerita aDieyZa best..suka wat BE baca setiap kali aDieyZa update.

    :Yang kurang menarik sbb aDieyZa kurang update..slalu2 lah update ye.. leh bagi BE komen pnjg lebar..hehe

    ii) Tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

    :To my dearest blogger friend aDieyZa.. semoga kekal hingga ke akhir hayat bersama suami tersayang.. May Allah Bless you and gives u long life with the man u love. Cepat2 dapat baby t leh bc kerenah baby aDieyZa..hehe

    iii) Jangan lupa bagitau link blog korang yer..

    :Ini link Blog BE..senang2 dtg lah ke Blog BE..hehe (^_^) http://thebrighteye.blogspot.com/

    ::Take Care::

    ReplyDelete
  12. join

    Apa yang menarik di aDieyZa.BlogSpot ialah ada review sal filem, then ada perkongsian tentang kupon-kupon untuk McD dan Pizza. Ianya amat menarik dan membuatkan orang seperti saya untuk rujuk sebabnya sekarang cuti, Kelantan nie mana ada wayang nak pergi tengok filem-filem baru yang keluar tu. Saya juga suka makan McD dan Pizza tu, tapi kadang-kadang la. Ada yang murah boleh juga pergi beli.

    yang tak menarik pula saya rasakan tiada.

    Dan ucapan untuk 1st wedding anniversary pula moga hubungan yang terjalin ini mendapat limpahan kurnia dari Allah S.W.T.. Akan berkekalan hingga ke syurga. Diberikan zuriat yang soleh dan solehah. Amin..

    http://kontestaje.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/06/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. na join!!!

    1~ menarik pasal kaler pink..header tu x berat so loading x le lama..then paling penting blog ni kemas~

    2~ selamat ulang tahun perkahwinan... semoga rumah tangga korang lebih bahagia d masa akan datang =)

    link blog i:
    http://sesucikasehsuchi.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. nk join gk la...

    1. menarik dan tertarik pd header blog awk..nmpk sweet n tenang jer...blog pun kemas n teratur...mata pun x sakit bila buka blog awak...

    2. semoga ikatan suci yg tbina antara zana n adiey bahagia n bkekalan hingga ke akhir hayat disamping anak2 yg bakal mewarnai kalian bdua..happy anniversary!!!

    3. ikhlas dr hati, http://littlekidscollections.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. so far saya tengok blog ni menarik je simple & kemas nak masuk pon cepat je loading
    pastu tak widget2 yg bole meberatkan blog..

    ucapan..selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yang pertama
    kita berkongsi bulan anniversary yang sama..saya 8/7 utk tahun yg ke5 hehehe
    semoga rumahtangga yg dibina akan berkekalan hingga ke akhir hayat & semoga memperoleh nikmat & rahmat darinya

    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum...Selamat Berkenalan...Saya baru jer singgah kat blog adieyza ni...nak komen lebih-lebih pun tak boleh...Sebelum tu..."Selamat Menyambut Ulangtahun yang Pertama....Semoga kalian berdua di rahmati Allah dan Di kurniakan baby yang comel serta di limpahkan rezeki yang murah hendaknya....Amin..."

    1. apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat adieyza.blogspot?

    Yang Tak Menarik Dulu Ya....
    tak tahu la nak komen...Sebab tengok okey jer..

    Yang Menarik...Blog adieyza ni ringkas,senang bukak sebab tak menunggu lama...yang paling saya suka header dengan Background....I LIKE PINK...


    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    Yang Menarik

    ReplyDelete
  18. join

    http://jueleecontest.blogspot.com/2011/06/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    apa yg menarek : sbb ianya kaler finkkk..... & kemassss

    ReplyDelete
  19. waaa tahniah dah buat GA, eh eh same la pulak bulan anniversary kite dik huhuhu. dah sandle same ye dak akekeke

    insyallah dik akan di join huhuhu

    ReplyDelete
  20. eh eh cop, tetibe mood nak join datang!! hahahaha layan eh :P.

    apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    - okeh dik ni jawapan terus terang akan habaq kat ko, akak memang suke terjah blog ko nih sebab entri ko sume santai2, tak berat, dan simple.

    then akak sooooka sangat ngan ko sebab kite banyak persamaan teeeeeetttt hahahaha.

    alaa dik senang citer blog ADIEYZA ni memang belog pilihan akak harus diterjah bile time akak online ngehehehe.

    lepas tu blog ko kemas dik, tak macam belog akak serabut mabut huhuhu.

    *peringatan- takde maknenye akak nak bodek hokey, cume nak mengekonkan jerk akekeke :P.


    2- tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

    Sempena anniversary ko yang pertama ni akak doakan mudahan perkahwinan mu dik akan kekal bahagie buat selamenye. Dan mudahan dimurahkan rezeki selalu yea dik :))

    3- jangan lupa bagitau link blog korang yer..

    link akak, hehehe http://mappiau.blogspot.com

    tahniah dik sempena first anniversary!! :))

    ReplyDelete
  21. 1. apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    -menarik : saya suka sebab blog ni nmpk kemas dan kaler pink yg lembut tu buat hati tenang bila berada kt sini.
    -tak menarik : letak la shoutbox

    2- tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

    -selamat ulangtahun yg pertama..semoga keceriaan sentiasa
    mewarnai kehidupanmu berdua...moga bahagia dan kekal ke akhir usia...dan insyaallah semoga Allah akan memberi kamu cahaya mata yg soleh dan solehah...amin....

    3- jangan lupa bagitau link blog korang yer..

    http://sukahati-fieda.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. http://nurulshiraz.blogspot.com/2011/06/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    Jemputla membaca jawapan bg soklan2 kalian itu...Hihi

    ReplyDelete
  23. kalau bagi komen, dikira join ke? :)

    k.nik rasa blog zana ni bagus, bnyk info, pasal mknn ada, pasal tmpt percutian ada, pasal panduan suami isteri ada, pasal movie ada pendek kata macam2 ada la! tu yg membuatkan k.nik xjemu dtg blog zana.

    yg xberapa suka, xsure plak. rasa mcm ada tp nnt la k.nik tgk blk, kikiki, leh x?

    Happy Anniversary to ADieyZa. Moga kebahagian milik kalian berdua sampai syurga, amin.

    ReplyDelete
  24. lupa nk gtau, k.nik suka sgt2 header blog zana skrg, sgt2 cantik n nmpk feminin, kalau dpt besarkan sikit kasi penuh header mesti cun meletups!

    ReplyDelete
  25. sorry, beberapa hari tak singah sini... sedikit bz...

    tahniah, smoga kekal abadi

    ReplyDelete
  26. Salam.K.atie join!

    Jwp:K.atie rasa blog nie dah okey sgt,kemas,widget2 trsusun kemas & temanya yg berkaler pink.header pon cantik!

    Ucapan:"Happy 1st Anniversy"...Semoga ke bahgiaan itu akan terus menjadi milik kalian berdua hingga ke akhir hayat.Ingatlh,jalan tuk menuju bahgia itu bkn mudah...perlu melalui onak berduri & rintangan.tempohilah ia dgn kesetiaan,kejujuran & keikhlasan....semoga cinta & kasih sayang kalian akan lebih mempermudahkn laluan itu.selamat berbahgia.AMIN

    Nie N3:http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. selamat ulg thn kak..semoga kekal bahagia hihi

    ReplyDelete
  28. hai
    nice blog
    salam perkenalan
    follow me back
    thanks

    ReplyDelete
  29. ifa join ye sis..=)

    1- ifa suka je dtg blog sis nie..hehe..sebab pinky!pastu cpt je loading..xberat..pastu cte2 pun best je nie..pasal kehidupan sis..so enjoy je baca nie..hee..ada tips2 lagi..update latest kupon2 makanan..tapi cuma ifa rasa better sis tukar setting komen nie wat jadi popup window..best sikit sis..nie kena tunggu lagi die loading balik..adeh..malas ifa..hehe..lambat la..nak komen..lg xbest la komen xnmpk n3 nie..hee..jangan marah kak..

    2- happy 1st anniversary sis!

    On your anniversary,
    it’s time to reflect on all the joy
    your marriage has brought you over the years.
    Remember your wedding day?
    Your wedding photos show
    your affection, your passion,
    the bond you feel with one another.
    Since that day,
    many more pleasures have come to you
    because you chose to love each other.
    As you reminisce,
    let those fond, happy memories
    strengthen your commitment
    to love and care for each other...
    forever.
    Happy 1st Anniversary!

    may allah bless both of u..=)

    3- http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    ok tq sis!
    kalu sis nak bg FM tmpt sis gi bercuti pun ok pe..hehe

    ReplyDelete
  30. diiklankan disini :)
    Tahniah untuk 1st anniversary ..

    http://gift4blogger.blogspot.com/2011/06/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  31. apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    Blog yang simple..tapi comel...ringna jer nak loading
    perbanyakkan lagi entry yg menarik yer :)



    2- tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

    dengan bertakhta dan bersendikan sunah rasul,
    izin berwali ijap bersaksi,
    memadu pertemuan dua hati,
    moga hidup dan mati diberkati Ilahi.
    sejarah terukir nilai permata,
    lembaran sejarah kini bermula.

    Ikatan ini berawal dari hati atas nama cinta
    Jalinan ini bermula dari rasa atas nama sayang
    Pertautan ini berasal dari angan atas nama rindu
    Sungguh ini adalah cinta, sayang, dan rindu.... semoga akan berkekalan abadi :)


    3- jangan lupa bagitau link blog korang yer..

    http://cik-emma.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. kak...xmo tacing2 eh..happy tau..hee..=)

    eh2..dh jd popup window la komen nie..nice2..hehe

    ReplyDelete
  33. saya nak join.

    1. apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    Menarik sb b'ground soft pink..simple dan tak serabut..I like!!

    2- tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

    Congrate bjaya melayari alam pkahwinan pahit manis berumahtgga..smg kebahagiaan yg dikecapi ini akan bpanjangan shgga hjg nyawa..amin!!

    3- jangan lupa bagitau link blog korang yer..

    My blog link : http://contestngamamakyra.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. salam zana,

    nak join joinnn!! hihi

    1.apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    Menariknya blog nie sebab background kaler pink yang lembut dan tak sakit mata memandang.. penulisan yang menarik penuh dengan info2.. kadang2 akak tak pernah baca pon pasal info tu so dah boleh dapat tau daripada blog zana.. gaya penulisan yang santai dan senang difahami.. semuanya best la.. dan teruskan berblog!



    2- tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

    Selamat ulangtahun perkahwinan yang pertama buat kalian.. semoga ikatan cinta suci ini akan berkekalan hingga hujung nyawa.. mudah2an dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.. insyaallah ada rezeki tu nanti!

    3- jangan lupa bagitau link blog korang yer..

    http://jivebumz.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. salam kak .
    huwa~~
    aku rindu setenagh mati kepadamu .. sungguh ku tahu blabla(lirik lagu setengah mati dmasiv)

    jujur , qlah rindu nak blogging , rindu nak bukak blog akak dan semua .

    sambil2 tu , qlah jwab je laye ga akak ni ;)

    1. apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    bagi qlah ,yang menariknaya adalah akak sendiri . maksud qlah . qlah suke dengan pernagai akak .akak permah n baik . rasa macam kita berjiran pulas.. ngee~ lgpown , kalu blog cantek2 pown , entri letop2 pown , tapi sombong , sure tak rami visitor , comentors dan lain2 .

    yang tak menariknya : ala akak.. huwa ~ nak nangis rase . puas dah carik apa yang tak ok . semua ok je .

    ucapan sempena first anniversary ;
    akak , kalau dalam komsas , kita adalh karakter . semua orang ad karakter.pelbagai karakter . yang baik , mahupun jaat .semoga akak dan suami tabah mengahrungi hidup .qlah doakan semoga akak cepat2 dapat baby . Amin...

    ReplyDelete
  36. salam kak , terlupa nak bubub link .

    ehehe . * http://aqilah214.blogspot.com

    yang baik ,datangnya drpd Allah SWT , yang buruk adalh kelemahan qlah sendiri . maafkan qlah andai ad terkasar bhsa dan lain2 :)

    ReplyDelete
  37. salam sis..

    jijah meriahkan GA sis yer..

    jawapan;

    1.jijah suka masuk blog sis lebih2 lagi sebab pink,loading untuk blog sis pon cepat dan ringan.[tak la bebankan mereka yg guna berukband.] hehe sis juga bijak gunakan widget yg penting je dan tersusun kemas kat sidebar.


    2.ucapan;
    selamat ulang tahun anniversary buat sis dan suami.

    jijah doakan..

    Bismillahirahmanirrahim


    Ya Rahman... Ya Rahim....
    Panjangkan lah usia mereka berdua agar terus dpt menjalankan ibadah kepada Mu
    Limpahkan lah rahmat dan keberkatan Mu atas rumahtangga yg mereka bina itu..

    Eratkan la hubungan mereka dgn kasih sayang yg tulus agar mereka sentiasa bahagia dgn kehidupan yg mereka tempuhi..

    Lapangkan lah kehidupan mereka dgn rezeki yg halal lagi berkat
    Dan berikan lah kesihatan yg terbaik buat mereka berdua agar dpt terus menempuh kehidupan sbg hamba Mu..
    Amiin... Ya Rabbal A'lamin..


    url blog:
    http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/07/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  38. DEAR..
    BLOG INNI DAH CUKUP MENARIK.. KEMAS DAN TERLETAK..
    WARNA YANG LEMBUT MENCERMINKAN PERIBADI TUANNYA..

    TAHNIAH ATAS ULANGTAHUN PERKAHWINAN INI.. DIA TELAH TERCIPTA UNTUKMU.. HARGAILAH SESAMA SENDIRI SEADANYA.. PANJATKAN KEPADA ILAHI AGAR BERKEKALAN HINGGA KE SYURGAWI..

    http://nurhafiz2009.blogspot.com
    nurhafiz2009@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. salam

    1) yg menarik : blog yg sweet, simple, pinky :) tak messy
    tak menarik--tak de, tp if u like, may be boleh maksimumkan penggunaan ruang utk entry--so nak kena edit template blog agar ruang kosong kat both sides jd kecik, so pics kat blog ni jadi besar --puas utk ditatap oleh mata heheh

    2) ucapan:
    yg pertama adalah yg terindah...1st anniversary ni mcm fasa honeymoon yg berpanjangan :)
    me doakan moga cinta, kasih sayang antara kalian berdua terus berkembang mekar, disirami bunga2 cinta nan mewangi...and moga diperkukuhkan ikatan cinta dgn kehadiran zuriat sbg pengikat kasih kalian berdua..

    dedikasi doa rabitah hati utk u & ur hubby:

    DORA RABITAH HATI

    "hati ini telah bersatu
    berkumpul di perut bumiMu
    hatu ini telah berpadu
    bersaty memikul beban dakwahMu
    hati ini telah mengikat setia
    untuk mendaulat untuk mendukung
    syariatMu di alam maya
    Maka Ya Allah eratkanlah
    Ikatan yg ada
    kekalkan kemesraan yg ada
    tunjukkan jalan yg benar
    tunjukkanlah dgn cahayaMu
    tiada malap terangi alamMu
    hidup suburkanlah dgn ma'rifatMu
    Ya Allah..Tuhan yg menyatukan dua hati ini,
    Engkau campakkanlah ke dalam hati2 ini perasaan kasih sayang antara satu sama lain
    sebagaimana Engkau satukan hati Nabi Muhammad SAW dengan saidatina Khadijah RA..
    AMIN AMIN YA RABBAL ALAMIN

    3) blog me : http://www.suzie284.com

    salam perkenalan dari MZ

    ReplyDelete
  40. CK join.

    1.apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    Yang menarik:
    Layout colour pink yang lembut,sejuk aje mata memandang.Header yang simple dan menarik.Blog senang loading.

    Yg tak menarik-

    Tak ada shoutbox...ini sgt penting utk pengunjung tinggalkan jejak.

    Ucapan dari CK-

    Happy anniversary....semoga bahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat.May Allah bless u.

    Id follower- Cempaka kuning

    link-http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/07/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  41. 1.apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    - yang menarik : warna menarik..penulisan senang nak baca..saya suka pink ;)

    - tak menarik: semua ok je..loading pun cepat je blog ni..

    2.tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

    - selamat menyambut 1st anniversary..semoga perkahwinan ini akan kekal bahagia selama-lamanya..amin :)

    3.jangan lupa bagitau link blog korang yer..

    http://segmentandgiveaway.blogspot.com/2011/07/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  42. ai suker je ngan blog yu sebab kaler yg soft, sedap mata memandang, senang nak usha sane sini, maksud ai senang nak baca, kedudukan tak kucar kacir.. yang penting, dekat dihatiku sokmo.. hehehe

    sempena dengan ulangtahun perkahwinan korang, ai ucapkan moga korang bahagia selalu, jodoh yg berpanjangan, perhubungan suami isteri yang diberkati dan dirahmati oleh Allah swt. amin..

    http://my-niezzareena02.blogspot.com

    ReplyDelete
  43. kalau bole ltk la shoutbox untuk visitor letak jejak....

    Ya Allah Ya Tuhan Kami,Satukan Hati Kedua-dua Hambamu ini seperti yang Engkau satukan Adam dan Hawa, Yusoff dan Zulaika dan seperti Engkau satukan hati Muhammad S.A.W dan Siti Khadijah. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin Ya Rabbal Alamin

    gua copy dari kad kawen yg gua jumpa atas meja tadi....haqhaqhaq

    http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. As-salam...

    Kak Nida mencuba.. moga ada rezeki..

    Jawapan:


    1. Mungkin gadget follower boleh diletakkan dibahagian atas supaya memudahkan pembaca menjadi "follower" ZaNa aDieyZa.

    3. Pada header mungkin boleh diedit lagi dengan memasukkan gambar ZaNa dan pasangan.

    4. Boleh juga dimasukkan muzik sebagai halwa telinga pembaca.

    5. Lebar bahagian blog post (entry) mungkin boleh dilebarkan sedikit... jadi gambar pada entry boleh diperbesarkan secara maksimum..

    6. Blog ZaNa akak suka sangat pada warnanya (merah jambu).. sangat lembut dan mata yang melihat juga sangat selesa... sesuai dengan ZaNa yang nampak kelembutannya.

    7. susun atur gadget juga sangat kemas dan blog ZaNa juga cepat loading... tak berat.. tahniah :)

    8. cadangan akak bagi ruangan iklan (cth heartbeat).. boleh diletakkan di bahagian atas.. mudah bg pembaca utk klik..

    9. Akhir sekali... akak suka sangat gambar perkahwinan ZaNa pada sidebar.... sangat romantik dan cantik..:)

    Bagi ucapan sempena ulang tahun perkahwinan ZaNa.. Kak Nida masukkan segala madah dan ucapan buatmu khas di blog akak... datang jengah ye.. moga ucapan dan bingkisan itu mampu menawan hatimu...

    http://nisajijah.blogspot.com/2011/07/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    id follower: Nida

    sekian, terima kasih :)

    ReplyDelete
  45. 1-Wuiyoooo tetaboo... simple tp menarik, ringkas tp padat, warna menyentuh kalbu pasal tak bepinau mate melihatnye, u like i like everybody like. Hehehee

    2-Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yg pertama, semoga menjadi isteri dan ibu mithali.. ohhh yeahhhh setahun berlalu. Semoga ikatan perkahwinan Adiey & Zana akan kekal bahagia bersama anak2, cucu dan cicit sehingga ke syurga Mu ya Allah. Amin Ya Rabbal Alamin...

    3-http://headache-blurblogger.blogspot.com/2011/07/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  46. haaaaaaaa sib baik sempat layie ekeke

    1. akak suke ke blog adik sbb cantik .. sweet dgn warna pink , kemas dan mudah nak berkomen .. hermm kalau mudah nak loading senanglah org nak kunjung kan :))

    2. selamat ulang tahun perkahwinan dik .. semoga kekal sehingga ke hujung nyawa anda berdua .. hidup penuh kasih sayang , cepat2 dpt bb dan sentiasa mendapat kerahmatan dari allah hendaknya .. aminnn

    3. url akak
    http://iedaimmi.blogspot.com

    semoga akak berjaya ahakssss :))

    ReplyDelete
  47. PU join

    1)apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    PU rasa apa yang menarik pasal blog aDieyZa ialah blog nih nice, sweet jer sebab layout blog warna soft pink...Blog aDieyZa cepat dan pantas di uoload cuz tak banyak widget dan susun atur blog pun teratur dan kemas. Penulisan aDieyZa pun teratur, kemas dan senang nak dibaca.

    2- tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

    Ucapan untuk aDieyZa n husband

    Selamat ulang tahun perkahwinan yang pertama. Semoga jodoh berkekalan hingga ke syurga. Moga ALLAH permudahkan segala urusan aDieyZa suami isteri, dimurahkan rezeki dan di limpahkan kasih sayang yang melimpah ruah....Mudah-mudahan dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah.
    Setiap suami isteri pasti akan melalui onak dan duri dlm rumahtangga, tempuhilah segala dugaan dan cabaran dengan sabar dan bertawakal kpd ALLAH. Ingatlah segala apa yang berlaku ada pasang dan surutnya. ALLAH SWT nak uji keimanan hamba-hambanya.
    Semoga aDieyZa dan suami kekal bahagia hingga ke akhir hayat Amin...

    3- jangan lupa bagitau link blog korang yer..

    http://pinkummi.blogspot.com

    ReplyDelete
  48. nak join jugak lah contest ni..

    untuk soalan pertama:
    menariknya blog ni adalah mmg betul semua org ckp...sgt simple..mudah nak bc..takde lah rs sarat barat sgt dengan byk bende yg memberatkan pengunjung nak tgk..rs tenang jek bacgroundnya...takde lah havoc sgt.penulisan pun ok ayat pun simple.entry pun byk bg info utk kite semua...like..like..like...

    yang kurang menariknye adelah ape ye...sy baru jek berkunjung ni...jd yg tak menarik blom jumpe lagi...kalu ade pun just terperasan adieyza takde drop coment kat page sy..hahaha...

    Soalan kedua pula adelah ucapan kan...ok ucapan sy adelah semoga adieyza n suami dpt mnyambut anniversary kali ini dengan cukup romantis sekali dan jgn lupa share dengan blogger2 sekalian..hehe..harap maklum

    Soalan ketiga adelah pastekan link blog kan...oh senang jek tu...

    http://aton84.blogspot.com/

    ok siap sudah menjoin contest utk pertama kali ni....time kasih adieyza.

    ReplyDelete
  49. salam zana:

    hehe...dee just drop by nak wish happy anniversary..thanks sebb rajin menjadi pengkomen sejati di blog di yg baru bertatih tu....Nway...pink sooo sweet

    ReplyDelete
  50. waahhhhh..dah setahun dah..!!! cepat kan mase berlalu.. baru rase nyer tengok awak dok bizi2 wat persiapan kawen..:) anyway... selamat hari umangtahun yang pertama dear..semoge tetus kekal bahagia hingga ke akhir nyawa..

    ReplyDelete
  51. salam,
    saya xnak join sbb xpandai lagi, I'm new...:)
    btw, nak wish you Happy Anniversary.Semoga setiap hari yang mendatang dilalui dengan penuh bahagia.
    Tahniah ye...:)

    ReplyDelete
  52. nak join jugak la... memeriahkan suasana...

    1. rasa2nya ad nuff tu biar satu je lepas header. cukup dengan yg pnjg tu je. yg empat segi tu ltk dlm post. opinion sy je la tu. yang lain2 nice je. simple but sweet.

    2. happy anniversary... ketaatan isteri dituntut suami, kasih sayang suami dituntut isteri. hidup berdua saling melengkapi. ada terkurang harap kompromi, terlebih pula sudah difahami. berdoalah kita kepada Ilahi, moga jodoh yang ada kekal abadi. bukan saja di dunia tapi di syurga. bersujud syukurlah hendaknya kerana diberikan rahmat dan kesempatan untuk terus saling mencintai... semoga bahagia ke akhir hayat. sedangkan lidah lagi tergigit. inikan pula suami isteri. bersabarlah dalam melayari hidup berdua dan bertiga dan seterusnya. moga diberkati Ilahi adanya...

    3. ini link saya...

    http://cariwriter.blogspot.com

    ReplyDelete
  53. http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/07/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  54. su su nak ucap jugak heppy aniversary...

    http://susugebu.blogspot.com/2011/07/adieyza-wedding-anniversary-giveaway.html

    su su post kat blog la...he he he
    derhaka sikit

    ReplyDelete
  55. salam sis , ala.. update la jugak , huhu . lama dah blog menyepi . T_T

    ReplyDelete
  56. Ika nk join gk hehe

    1. Blog akak menarik,yg plg Ika suke sbb kaler pink hehe,skg dh ade shoutbox nnt sng nk tinggal jejak,bloglist plak pelbagai kategori,lagi ika suke entry akak psl mknan kt putrajaya atau ape2 event kt cni sbb ika ni jenis lmbt dpt tau jd bile bace blog akak dpt la info tu

    2. Selamat ulangtahun perkahwinan. Ika tak reti sangat bg ucapan kpd org yg dah kawin ni sbb Ika lom kawin ahaks.Ape pun ika doakan rumahtangga akak dilimpahi sakinah,mawaddah warahmah.Semoga pepohon cinta yg bersemi akan menghasilkan benih cintanya insyaAllah.Sentiasa berbaik sangka dengan Allah dan bersabar atas ujian yg menimpa.Perkahwinan yg dibina bukan sekadar untuk memuaskan nafsu atau memperoleh zuriat semata tetapi dibina ats dasar meraih keredhaan Allah yg utama.Apabila telah berkahwin seseorang hamba itu, maka dia telah memenuhi separuh agamanya. Maka bertakwalah dia kepada Allah pada separuh yang belum disempurnakan lagi.Semoga akak bersabar dengan ujian yg mana ramai pasangan menginginkannya iaitu zuriat.Berfikir secara positif dan berbaik sangka dengan Allah kerana Dia lebih Mengetahui akan hal Nya.Mungkin akak dan suami belum bersedia untuk memimpin anak2 jadi sentiasa lah memperbaiki diri supaya lebih bersedia nanti.Seperti air laut yg ada pasang surutnya begitu juga kehidupan suami isteri,maka bersabar lah dan tenang menghadapi segala dugaan.Jangan nafsu dirajakan kerana ia akan membawa keburukan.Saling bertolak ansur dan memafkan antara satu sama lain.Semoga kebahagiaan akan menjadi milik akak dan suami hingga kekal ke syurga.InsyaAllah :)

    3. http://qalamsufi.blogspot.com


    maaf kak,ucapan macam buat karangan la plak hehe

    ReplyDelete
  57. hyee~ puan zana..nih ayn nk join neh

    1. apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?
    -dr akk single sy baca psl life akk smua...menarik n lately ni,byk yg unsur2 rumahtangga sket. ;D
    ape2pn menarik...bst n xjemu baca
    ;)..dulu sblm akk kawen ayn follow senyap2 je..skang da secara terang2 hehe

    2- tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..
    -ayn nk ucapkan tahniah kt akk sbb dpt mharungi alam rumah tngga sweet2 lg..mcm sblm kawen dlu..n ayn doakan akk cpt2 dpt baby..nnt ayn nk dtg dkung bby tu.hehe~ ;)
    bahagia2 selalu ngn en.adiey..

    nurulain hairudin
    http://prettypreetywoww.blogspot.com/

    ReplyDelete
  58. Assalamualaikum...

    heeee..saje nak join...

    Firstly, for me, theme colour sgt sweet... pink.. :) overall saya suke..tak serabut ngan widget2... lapang jer mata tgk...kemas..

    Secondly, happy anniversary to you & hubby... semoga kekal bahagia hingga ke syurga..insyaAllah.. :)

    http://pieceofemmie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  59. Salam..

    Thanks jd followers & welcome 2 my blog.. sy nk join GA ni..

    1)apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

    Sy rasa blog aDieyZa just nice.. Byk perkara & info yg boleh di kongsi bersama.. yg baik di jadikan tauladan, yg buruk bersamalah kita jadikan ia sbg sempadan... walaupun sy br jd ur followers, tp dh sebulan dua gak sy jd silent reader... =)

    2- tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

    Ucapan untuk aDieyZa:

    Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang pertama.. moga ikatan suci kalian akan berkekalan sehingga ke hujung nafas yg terakhir.. hope kalian juga cekal dan tabah dlm melalui ranjau hidup di alam rumah tangga.. sempena vacation ni, sy doakan kalian dpt mengisi masa yg ade dgn kenangan2 terindah yg bakal di kenang sampai bile2.. Finally, hope u all akan dpt cahaya mata yg comel satu hari nanti.. InsyaAllah..

    3- jangan lupa bagitau link blog korang yer..

    http://thebeginningofazalea.blogspot.com/

    ReplyDelete
  60. Salam Zana,
    belum terlambat untuk join kan..:)
    orang last kot..hihi,

    ok, tang menarik ke tak menarik tu, akak rasa menarik je, takde yg tak menarik sebab blog zana tak berat. sekejap je dah loading semua. syabas bete..:)

    ucapan khas untuk first anniversary adieyza :

    Tahniah both of u, zana and adiey sebab berjaya mengharungi pahit getir dalam menjalani rumahtangga sepanjang setahun ini. Diharapkan agar kamu berdua akan lebih tabah menghadapi dugaan dan cabaran yang mendatang. Akak doakan rezeki yang melimpah-limpah buat kamu.. Jangan dirisaukan rezeki anak, insyallah ada suatu hari nanti. Percayalah, Allah akan memberikan rezeki yang lain buatmu..Jangan sedih-sedih ok Zana dan Adiey.. chill..:)

    link akak, http://anaadydani.blogspot.com

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ