Wednesday, July 27, 2011

Update Laju2

Selamat petang semua!!! semoga hari ni korang lebih ceria dari biasa k..

Sepatutnya hari ni aku cuti lagi.. balik dari Cameron Highlands semalam, dapat sms daripada officemate bagitau yg aku kena hadir kursus hari ni sampai esok.. adoi!!!!!! baru cadang nak relaks2 kat rumah hari ni.. sekali kena cancel cuti la pulak.. x suka!!! tapi nak buat macam mana kan.. demi tanggungjawab dan berkhidmat untuk negara, terpaksalah kuatkan semangat untuk datang hari ni..

So, entry Cameron Highlands akan lambat la di update.. sebabnya dah gie kursus, so masa untuk update blog pun adalah kurang.. insyaAllah ada masa nanti aku cuba update cerita tentang percutian di Cameron Highlands tu k.. 

Aku cuba curi masa untuk blogwalking, tapi macam x sempat jer.. xpe, aku ada masa nanti aku gie terjah blog korang yer.. mesti banyak cerita terbaru korang yg aku terlepas kan.. x sabar nak baca blog korang!! rindu!! aku pun tengah cuba curi masa untuk transfer gambar dari kamera ke pc.. walaupun aku tau korang semua dah jemu tengok muka aku dalam blog ni, tapi aku tetap nak masukkan gamabr2 tu jugak.. hihihi..

Oh ye, untuk pemenang GA tu, insyaAllah next week aku umumkan.. sekarang ni tengah nak buat cabutan bertuah.. untuk ucapan yg paling menyentuh hati pun dah ada.. cuba aku nak umumkan sekali dengan cabutan bertuah tu.. hadiah pun dah beli dari Cameron Highlands.. tinggal tunggu masa untuk di pos sahaja.. pada yg sudi join GA tu, jutaan terima kasih aku ucapkan.. terharu bila ada yg sudi join.. tambah terharu bila baca ucapan2 untuk aku & encik adiey.. sangat bermakna, sweet & menyentuh hati betul la ucapan korang semua.. thanks sangat2 yer..

Apa lagi eh.. oh ye, tentang bloglist tu nanti aku akan cuba update yer.. bukan  apa, masa masih belum mengizinkan aku untuk ngadap pc ni lama2.. pada yg sudi tinggalkan link blog tu, terima kasih banyak yer..

Bnayak cerita nak tulis dalam blog.. tapi masa adalah terhad.. so aku mintak maaf yer sebab x sempat terjah blog korang lagi.. yg pasti aku rindu nak baca blog korang semua.. keep blogging guys!!

12 comments:

  1. hehe.. takpe nanti ada masa leh update entry yg tertunggak tu kan.. :)

    ReplyDelete
  2. its ok.. take ur time dear.. yg penting, momento indah sudah tercipta kn.. take k... enjoy ur course...

    ReplyDelete
  3. siannya dia...balik hanimun bergegas krusus pulak

    ReplyDelete
  4. xpe2..update laju2 pun panjang gak sis..haha..bunga lau laju2 mmg pendek kot..ahah

    ReplyDelete
  5. salam.

    ouh semua orang pergi cameron ye sekarang. Best-best. oke xpe, uruskan mana2 urusan yg pntg dulu k :)

    ReplyDelete
  6. ok sis...

    xpa..mood akak mesti masih bercuti lagi kan..heheh

    nti dah free...update la blog...heheh

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...