Thursday, July 21, 2011

Lunch Bersama Blogger

Tadi ada sorang blogger ni call aku nak ajak jumpa.. blogger ni satu tempat keje dengan aku, cuma lain Bahagian jer.. so berjumpalah kami berdua pada pukul 1 tghr tadi.. 

First time jumpa tapi macam dah hari2 jumpa.. ada jer nak dibualkan.. gelak2 dalam kereta macam dah rapat sangat.. sebelum ni gosip2 dalam telefon jer.. hihihi.. 


Inilah tuan empunya diri, Errina.. sangat friendly!!! memang best keluar dengan Errina tadi.. lepas teman Errina beli barang nak buat kek, terus kitaorang gie lunch dekat Nu In Restaurant, Seksyen 9 Bangi.. 


 Kitaorang order Laksa.. 


Sedap!! kuah pekat betul.. bahan memang cukup semuanya.. tapi x habis sebab banyak sangat laksa tu.. bowl untuk laksa ni besar, so memang susah nak habiskan..

Aku order air cappuccino.. 



Errina lak order fresh orange.. 


 

Errina kata fresh orange tu sedap.. cuppoccino tu pun tip top.. kiranya puas hati la makanan & minuman kat situ.. patutlah ramai orang makan kat situ.. next time boleh pergi lagi la..


Errina, thanks yer sebab sudi ajak zana lunch sama.. best keluar dengan Errina.. hope Errina x menyesal la keluar dengan zana.. keep in touch dear!!

P/S: gambar tuan blog tiada.. sebab Errina kata kat dalam blog aku nampak besar, tapi kat luar nampak kecik.. so x nak letak gambar la.. hahahahaha..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

16 comments:

  1. laksa ohhh laksa...ila suka laksa kak..

    ala kak neh..nak tgk gambar akak...rindu neh...;-)

    ReplyDelete
  2. x ajak ika pun..wuwuwu dap nye,lapo la plak hehe :p

    ReplyDelete
  3. alazana..mn ada i ckp ubesar..letak la gambar tuan punya blog...pleaseeeee........ muka i nmpk sememeh la! hehehe

    ReplyDelete
  4. biler nak jumpa kekda lak nee??? hihihi

    ReplyDelete
  5. laksaaaaaaaaaaa!!! Zana dan errina , wajib bawak akak lepas ni yerp..=p

    ReplyDelete
  6. Wah! Baru first time jumpa dah rapat.. Klaw Zwan, mestiu malu2.. HEHE

    MySuaraBlog: Nak Peluk Kamu!

    ReplyDelete
  7. errina ni bahagian mane laks?hi3

    ReplyDelete
  8. bila nk berdating dgn saya lak kak? tingin jumpa kak huhu

    ReplyDelete
  9. waaaaa kakak..
    sumpah jelesssss
    bilalahhhh
    kita nk jumpe gini..
    nk gakk..
    mmg tak nyesal lah kot nnti..
    hahahahaha =p
    sila blnje sy k..hehe

    ReplyDelete
  10. hahahahaha bile dalam blog gamba nampak besau terus seriyau nak bergambo dalam belog yea.

    waaaa nanti boleh kite pulak roger2 ek hihihi

    ReplyDelete
  11. wahh.. mesti bestkan jumpa sesama blogger ni byk benda blh share kan.. :)

    ReplyDelete
  12. akk baru jer semalam gi kedai jual brg2 kek kat bangi tu. Nu-in tu mmg sedap ekk. Pasni nk try la, sejak dua menjak ni akk rajin pulak ke kedai kek tu

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ