Monday, July 18, 2011

Minggu Bahagia



Alhamdulillah.. minggu yg dinanti telah tiba.. cuma menunggu hari yg dinanti jer.. menanti dalam kebahagiaan.. semoga terus dikurniakan kesihatan yg baik untuk meraikan hari bahagia itu!!

5 days to go!!

P/S: no monday bluess sebab x sabar menanti hari bahagia.. lalalalalalala
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

22 comments:

  1. haihhhh sabo2 hehe..5 hari lg kn wahh,lps ni klu ika dgr bunyi bunga api tu mst dr umah akak la tu hak3x...eiii takuttt bunga api :p

    ReplyDelete
  2. musti zana dah tersenyum sumbing mmebayangkan saat itu..hehe..surprise apekah yg bakal encik adie berikan? tak sabor2 nak tahu..ye tak???

    ReplyDelete
  3. salam Zana....semoga kebahgiaan & perasaan sebegitu akan terus kekal hingga ke kahir hayat....

    ReplyDelete
  4. psstt.... dua hari lepas anibeseri yu, beday ai plak menyusul.. ahaksssss

    ReplyDelete
  5. wahhhh selamat hepi anniversary hehehe...

    ReplyDelete
  6. wahhh~ cepat je dah nk 1st anniversary..am happy 2 u :)

    ReplyDelete
  7. hehehehe amin. :)

    tik tok tik tok tik tok (saje nak menambahkan debor akekeke)

    ReplyDelete
  8. happy anniversary yer..
    mesti mood happy jer menunggu detik tue.. :)

    ReplyDelete
  9. Zana...happy anibeseri...smoge berseri2...hihihih

    ReplyDelete
  10. eh, aku lak tumpang tak sabar...hehe...

    ReplyDelete
  11. waaaaaaaa akakkkk..
    5 hari je lagiii..
    mesti nk tunggu 5 hari tu..
    mesti rasa macam setahun kn..
    NF memahami nye..
    ekekekeke...
    mesti romantik nye lahh kn hari tu..
    NF nk jugak rasa gituu..
    waaaaaaa =)

    ReplyDelete
  12. wahhhh...semoga hari itu akan muncul..:)

    ReplyDelete
  13. menghitung hari detik demi detik.... lalalalalala

    ReplyDelete
  14. wah..best2...sis celebrate mana?hihi

    ReplyDelete
  15. kejap aja masa berlalu dah setahun pun kan.. tahniah ye... ^___^

    ReplyDelete
  16. wa...masanya hampir tiba...count down count down

    ReplyDelete
  17. wah2 akak...

    hari bahagia tu...xpa kak...mesti cepat ja masa berlalu kan...sabar2...ehheh..

    happy sungguh neh..;-0

    ReplyDelete
  18. smoga bahagia lah hendaknya..msti ada sesuatu yg special tu kan? hehe

    ReplyDelete
  19. tak lama dah tu mesti ada big suprised kan??? besttttnyeee

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ