Wednesday, July 6, 2011

Tempahan Menjahit Manik Iem Creation Sekitar Negeri Sembilan dan Putrajaya

Semakin ramai rupanya yang suka hantar tempahan menjahit manik.. masing-masing agaknya suka bila baju meriah dengan manik yang pelbagai warna dan corak tu.. walaupun baju tu biasa jer, bila dah jahit manik, memang confirm bertambah seri tau.. tempahan menjahit manik oleh Iem Creation (business kakak aku) nampaknya makin berkembang maju.. Alhamdulillah..

Tempahan Menjahit Manik Iem Creation Sekitar Negeri Sembilan dan Putrajaya

Tempahan menjahit manik ni makin bertambah banyak bila nak raya.. biasalah nak raya mesti masing-masing pakat pakai cantik-cantik.. so baju raya yang ada manik-manik dan batu mesti bertambah cantik kan..

Tempahan Menjahit Manik Iem Creation Sekitar Negeri Sembilan dan Putrajaya

Tempahan Menjahit Manik Iem Creation Sekitar Negeri Sembilan dan Putrajaya

Tawaran menarik sempena hari raya yang bakal menjelma..jahitan manik yg kemas & corak mengikut pilihan pelanggan.. harga tempahan mengikut corak & budget pelanggan..

Tempahan Menjahit Manik Iem Creation Sekitar Negeri Sembilan dan Putrajaya

Untuk maklumat lanjut,sila ke facebook Iem Sarimah (kakak Zana) atau boleh whatsapp kakak Zana sendiri, 010-5131787..

P/S: harga menarik untuk followers & readers blog aDieyZa..

Salam sayang untuk semua 
~ Zana Adieyza ~


28 comments:

  1. cantiknya jahitan manik ni....kemas jer...zana bleh bagi range harga x?

    ReplyDelete
  2. cantiknyaa....berapa anggaran harga?

    ReplyDelete
  3. uissshh cantek cantek cantek,

    cecube emel rege kat akak diana_8379@yahoo.com hehehehe.

    ReplyDelete
  4. mak aku tak suka manik lekat kat baju (rasanya) adik aku pun... heehehe

    ReplyDelete
  5. adieyza...cantek..email kan yana harge ek..

    leeyanaradhi@gmail.com

    ReplyDelete
  6. kemasnya jahitann..bgus2 heheh

    ReplyDelete
  7. cantiknya zana...sgt kreatif.

    ReplyDelete
  8. cantiknya....

    terpegun ila tengok...suka la..

    ReplyDelete
  9. kak intan, nnti bg e-mail kat zana k.. zana akan bgtau harga tempah jahit manik ni.. ataupun akk e-mail jer zana yer..

    ReplyDelete
  10. kak wahida, bg alamat e-mail.. nnti zana hntr anggaran harga.. harga boleh dirunding..

    ReplyDelete
  11. mappiau, zana dh hntr anggaran harga kat e-mail akk.. tempah la kak.. biar papa irfan suka sbb wife dia cun.. hihihi..

    ReplyDelete
  12. faiz, ko dh tanya awek ko? mana tau dia suka.. hahaha

    ReplyDelete
  13. yana, zana dh e-mailkan harga yer..

    ReplyDelete
  14. uya, cantik kan.. jom tempah!!

    ReplyDelete
  15. eka, akk zana yg kreatif.. zana x kreatif.. hihihi

    ReplyDelete
  16. ila, cantik kan.. jom tempah.. nak tau harga e-mail akk k..

    ReplyDelete
  17. chichi, lokasi menjahit manik ni di putrajaya & negeri sembilan.. kalau nak tau harga, e-mail kat zana yer nnti..

    ReplyDelete
  18. nak jugak..mmg ade baju yg nak jahit manikkan...
    nak tanye price jugak..nanti org emailkan add..

    ReplyDelete
  19. fuyooo cantiknya manik2 di lengan baju tu...

    ReplyDelete
  20. i berminat..bouncingandcherubic@gmail.com

    ReplyDelete
  21. cantiknya!!!!serius...teliti tu nk jahit kan..

    ReplyDelete
  22. nak taw..nak taw..nak taw range harga untuk jahitan manik tu..sanagt menikam jiwa..

    san_memie@yahoo.com..ym pon boleh..

    ReplyDelete
  23. Sy nk tahu range hrg utk baju nikah....emel nurhafilah@ymail.com

    ReplyDelete
  24. akak, sy nak yhu harga.. nak wat utk mak.. email aishah_tarmidi@yahoo.com..

    ReplyDelete
  25. kak,leh bg harga manik jenis no.4 tu....chantik sngt...email sy ye...
    ( jie_jieha@yahoo.com )

    ReplyDelete
  26. Assalam zana boleh ke kak nak tau akak zana tinggal kawasan mana kat ns sbb kak nak tempah baju ukur badan sebab bju lama sume dah x sesuai jd bju contoh sbb kak dah naik berat badan..pastu leh bagi harga manik jenis no.1 (miss.florist@yahoo.com)..thanks :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...