Friday, July 8, 2011

Wish Me Luck!!

Jumaat yg indah.. penghulu segala hari.. semoga hari ni akan membawa keberkatan untuk kita semua..

 InsyaAllah minggu depan aku akan ada exam yg penting untuk aku hadapi.. sekiranya lulus, insyaAllah akan ada jalan untuk aku lebih berjaya di masa hadapan.. bergantung kepada rezeki & keupayaan aku sendiri untuk hadapi exam tu nanti..


Walaupun lulus exam tu hanyalah sekadar melepasi step pertama dan masih ada 2 step lagi yg perlu aku harungi, tapi aku berharap sangat agar aku lepas step pertama ni.. sebab kalau step pertama pun aku dah gagal, mana mungkin aku akan ke step kedua apatah lagi untuk melangkah ke step ketiga..  sekurang2nya pengalaman lulus exam ni akan membuatkan aku lebih bersemangat untuk aku lebih berjaya & mencapai target aku..

Aku harap korang semua sudi doakan kejayaan aku.. doa serta sokongan korang semua terlalu bermakna & berharga untuk aku.. hanya Allah yg mampu balas jasa baik korang semua..

P/S: aku doakan semoga korang semua pun berjaya capai target yg korang idam2kan..

24 comments:

  1. Gud Luck. semoga apa yang dihajati menjadi impian.

    ReplyDelete
  2. Salam zana,k.atie doakn semoga zana berjaya dlm exam trsebut & cita2 akan trlaksana.Amin

    ReplyDelete
  3. I pray to Allah to give you annajah biddarajah mumtazah insyaAllah :)

    p/s : rindu terubat bile jumpa akak kt cafe pg td hihi

    ReplyDelete
  4. moga kamu berjaya. buat yang terbaik ye... gud luck!

    ReplyDelete
  5. best of luck zana..dee pon ade exam IELTS sok..hehe

    ReplyDelete
  6. kpsl ke kak??
    gud luck..;-)

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya bebeh...aku tau ko boleh buat punya!!

    ReplyDelete
  8. best of luck zana..smoga tercapai impian

    ReplyDelete
  9. good luck akak...

    rilek2 then bila dah tenang jawap exam..jangan lupa baca doa sebelum exam...lau xleh jawap..banyak2 selawat ke atas nabi..;-)

    ReplyDelete
  10. Gud luck akak..smoga berjaya.. =)

    ReplyDelete
  11. exam ptd kan?.. gudluck ye awk. saya dah smpai stage 2.. tapi x dipangil utk interbiu -.- apepun, all d best. selawat byk2 ^^

    ReplyDelete
  12. gud luck..jawap dgn tenang okeh..

    ReplyDelete
  13. eh exam apa tu...tak kan ptk kot...dah takde lg skang ni kan :) neway gud luck zana.i pray for u

    ReplyDelete
  14. go go caiyok!
    wish u all the best zana

    ReplyDelete
  15. gewd luck sis!sama2 kte usaha nie..hee..ifa dulu 1st time fail nie..aiyak..hii..now baca buku malaysia kita..banyak tue!

    btw sis..kalu sudi tlg komen n3 nie

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    tq so much!

    ReplyDelete
  16. gudluck exam pertama
    kedua ketiga
    dan seterusnya...

    first time kat sini..
    salam akak

    ReplyDelete
  17. semoga semua berjalan dengan lancar..

    ReplyDelete
  18. walaupun lambat akak tatap jugak nak wish good luck dik!! hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...