Friday, July 22, 2011

BlogList aDieyZa

Sticky post.. Plz scroll down for new entry.. tq..

Aku rasa bloglist kat blog ni dah agak lama x berupdate.. yg aku perasan, ada followers yg dah kahwin tapi aku x update pun link blog diaorang ke bloglist lovely wife.. sorry la pada link blog yg x sempat tersenarai atau x berupdate tu.. tuan blog ni agak lambat nak update.. hihihi..

Apa kata korang bantu aku untuk aku buat bloglist baru?? nampak sangat aku pemalas nak update sendiri kan.. hihihihi.. tapi sesekali korang tolong aku apa salahnya kan.. lagipun untuk kita lebih dekat & senang nak blogwalking nanti.. kiranya boleh saling membantu untuk naikkan jumlah pengunjung ke blog kita semua kan..

Kalau korang sudi, boleh tinggalkan details macam kat bawah ni k.. aku akan cuba update bloglist ni dalam masa terdekat..

1) URL blog
2) kategori blog

kategori 
A-  untuk para isteri
B-  untuk wanita bujang @ bride to be
C- untuk sesiapa yg bekerja @ menetap di Putrajaya
D- untuk blogger lelaki (xkisah dah kahwin atau masih bujang)
E- untuk blogger yg ada buat sebarang bussines/service

*kalau blog korang jatuh pada 2 kategori yg sama, korang pilih la yer nak masuk dalam kategori yg mana.. cthnya, untuk yg dah kahwin dan stay kat Putrajaya, korang boleh pilih nak masuk bawah kategori A atau C yer.. nak masuk dua2 kategori pun xpe, aku x kisah pun.. pilihan di tangan anda (dah macam slogan iklan la pulak.. huhuhu)

Tapi aku akan cuba jugak untuk update bloglist blogger yg x sempat nak tinggalkan jejak kat entry ni dari masa ke semasa.. cuma masa untuk update tu lambat cikit la.. thanks pada yg sudi tinggalkan link blog korang.. korang memang best!!!

Keep blogging guys!!

42 comments:

  1. salam zana..Moningggggk!k.atie nk org pertama daftar..hihi.

    http://azatiesayang.blogspot.com/
    kategori A

    ReplyDelete
  2. blog akak pon mal dah letak dlm bloglist mal =)

    ReplyDelete
  3. uya uya hehehe...baru nk jadi yg pertama td hehehe...

    http://uyarayza.blogspot.com/
    ketogeri B

    ReplyDelete
  4. nak gak,nak gak hehe

    http://qalamsufi.blogspot.com
    kategori C

    tapi dah ade tu cmne hak3x :)

    ReplyDelete
  5. PU pun nak gak...

    url blog : http://zahirahzahrin.blogspot.com

    kategori blog : Kategori A

    ReplyDelete
  6. kakakkkk nnaaakkkk jugaakakkk haha..

    zoeyzauyah.blogspot.com

    kategori B lah kot kan? huahaha..

    ReplyDelete
  7. opss lupa gitau kak dh ade dlm bloglist saya =)

    ReplyDelete
  8. nak tlg zana ni

    http://intanafis@blogspot.com
    kategori C

    ReplyDelete
  9. nak gak zana! ehhehe

    1) http://www.cikbear.blogspot.com
    2) B..

    Tengs!

    ReplyDelete
  10. Wah!k.atie yg pertama daftar yer..syian kat Uya tuh!....k.atie dtg nk htr paru nih!bukak ler pintu....

    ReplyDelete
  11. ehem ehem hihihi

    http://mappiau.blogspot.com

    kategori A dan C boleh? akekeke kalo boleh nak pilih semua kategori tapi kang kene cop tamak la pulek so insap hahahaha :P

    ReplyDelete
  12. hai zana.. akak kategori A yer hihi

    ReplyDelete
  13. eka datang lapor diri

    http://saya-suka-pink.blogspot.com/
    kategori A

    ReplyDelete
  14. wahh.. nak menyibuk kat cni jugak ye adieyza ^^

    http://kesahungu.blogspot.com

    kategori : A

    ReplyDelete
  15. baru masuk kategori A


    http://bilakukatacinta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. http://wahidayatulaswa.blogspot.com

    kategori A

    ReplyDelete
  17. ila nak jugak..hehe..

    http://iladelarossa.blogspot.com

    kategori B..hehe (ramai kategori A ye kak...hehe)

    ReplyDelete
  18. hai dear
    http://iedaimmi.blogspot.com

    kategori A

    ReplyDelete
  19. http://my-niezzareena02.blogspot.com

    kategori A

    ReplyDelete
  20. nak jgkkk

    http://abangcintasayang.blogspot.com/

    kategori A & C

    pentamak..hehe

    ReplyDelete
  21. nak jgkkk

    http://abangcintasayang.blogspot.com/

    kategori A & C

    pentamak..hehe

    ReplyDelete
  22. mau jugak link ahh... kategori A,
    www.headache-blurblogger.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. http://mrsfiza212.blogspot.com/

    putrajaya..

    ReplyDelete
  24. untuk isteri jarak jauh ade tak? hehe.. gurau je...

    http://qasehqaleef.blogspot.com/
    kategori A

    ReplyDelete
  25. salam sis..ifa join eh

    http://tiefazatie.blogspot.com/

    kategori b

    hihi

    ReplyDelete
  26. salam kak!! jijah nak masuk boleh tak.hehe


    1) http://nurazizahyahaya.blogpsot.com

    2)kategori b single but available..hehe

    ReplyDelete
  27. http://nazranazurah.blogspot.com
    kategori A
    jemput singgah blog saya

    ReplyDelete
  28. akak..dah terlambat ke sempat lagi..
    hihi

    http://faridbudakbaik.blogspot.com/

    ketagori D..lelaki kacak..
    hihi

    ReplyDelete
  29. yehhh...da masuk lam senarai pon =). rupanya kita ni sama2 p'jaya yer

    ReplyDelete
  30. huuuu..blh x nak join jgak :)

    http://suebaharuddin.blogspot.com/
    kategori : A

    jomla jenguk2 cni gak

    Thanxxxx... :)

    ReplyDelete
  31. zana mya Pun nk lapor diri jugeks...

    http://myazara8625.blogspot.com
    kategori: A

    ReplyDelete
  32. nak daftar jugak!!

    http://axuerha.blogspot.com/

    kategori : penyanyi popular (A)

    ReplyDelete
  33. akak nak!

    http://marinahunny.blogspot.com/

    kategori : A

    ReplyDelete
  34. sy A, hehehe

    http://liyanadz.blogspot.com/

    =)

    ReplyDelete
  35. yun pn nk join gak..

    http://nurul2209.blogspot.com/

    kategori A.. =)

    ReplyDelete
  36. salam..

    i tlg u yer... huhuhu..

    http://thebeginningofazalea.blogspot.com/

    Kategori A...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...