Thursday, July 21, 2011

Jusco + The Mines + Bazar Larut Malam

Semalam balik kerja terus ke Jusco Cheras Selatan.. cadangan utama nak pergi hari ni sebab ada JCard Day.. tapi bila fikir2 balik, x sanggup pulak nak bersesak2 untuk shopping.. lagi2 bila fikir kena beratur lama untuk fitting baju.. 

Shopping sikit jer sebenarnya.. beli keperluan untuk bercuti weekend ni.. shopping ngada2 namanya tu.. biasalah orang perempuan kan, nak pergi bercuti jer nak beli baju, kasut & handbag baru.. ngada2 la tu kan?? tapi aku rasa kaum perempuan yg baca entry ni mesti setuju kan tentang istilah shopping ngada2 ni?? plz mengaku yer.. hihihi

 
Sekejap jer kat Jusco sebab encik adiey nak gie The Mines pulak.. nak gunting rambut katanya.. konon nak rambut nampak lain masa gie bercuti ke syg??? huhuhuhu.. dia pun sibuk la kononnya gunting rambut tu pun persiapan sebelum bercuti.. hihihihi..

Balik dari The Mines, kitaorang pergi pulak Bazar Larut Malam depan The Mines tu.. makin meriah pulak bazar tu.. makin banyak kedai yg bukak & makin ramai pengunjung.. pergi bazar ni untuk cari sling bag.. sebab nak gie berjalan2 masa bercuti senang bawak sling bag.. kat bazar tu, aku jumpa sling bag yg terus buat hati aku cair.. 

Aku suka sangat sling bag ni.. first mungkin sebab warna pink+maroon tu yg buat aku beria2 nak beli.. second sebab harga kat situ giler murah.. lastly sebab sling bag ni boleh jadi bag sandang belakang (backpack)!!!  





2 in 1.. tu yg buat aku suka sangat kat bag ni, fuctional sangat.. agak2 bahu dah sakit & senget sebelah, aku jadikan jer dari sling bag kepada backpack.. syok!!

20 comments:

  1. cantiknya
    anum dah lama cari sling bag macam ni, 2 in 1...
    nak kirim la leh ke?
    hahahha

    ReplyDelete
  2. wah2 sakan erk shopping hihi,erk shopping ngengada ika pun pnh muahaha..suke beg tu,cantik :p

    ReplyDelete
  3. Betul betul betull.. ngade je lebih .. cuti sikit semua nak baru kan ? HEHE~

    Saya pun suka pergi bazaar tu. Kawan kawan saya ramai meniaga sane...

    ReplyDelete
  4. teringin nak singgah bazar tu tp hubby malas nak benti sebab susah nak parking katenyer..nak cari handbag jugak.. nak yg camtu jugak leh tak??

    ReplyDelete
  5. shopin nak celebrate anniversary lah tu..hehehe.... pernah ..D bukan stakat ngengada...sampai naik menyampah shopping pon ade jugak.. Nway..slamat berjalan Zana

    ReplyDelete
  6. xpernah agi gi bazar larut mlm kat the mines tu..tringin la plak nak pegi..ehe

    ReplyDelete
  7. heheheh..setuju... perempuan kalau ada apa cara sekalipun pasti semua nak baru! termasuk i jugak!

    ReplyDelete
  8. pernah skali je pegi bazar larut mlm kat the mines tu. Parking azab skt kat situ..

    ReplyDelete
  9. rindunye nak pergi mines..dah lame tak gi sane.. huhu

    ReplyDelete
  10. cantik! asal ade pink2 je buat mama merooyann lee...heeee

    ReplyDelete
  11. Zana..sling bag tu cantek okeh...jeles...hahhaa

    uwaaa nk pergi jugak bazar tu...slalu tmpt feveret asben Yana uptown Shah alam..da boring..huhuh..

    ReplyDelete
  12. suke kalau dapat shopping nih.. suker sling bag jugak..!!! :)

    ReplyDelete
  13. cantilah beg tu....berkenan lak...kena cari nie....

    ReplyDelete
  14. ok ok akak mengaku dan setuju hahahahaa

    ReplyDelete
  15. tu lahhhhhh kn pempuan..
    kalau shoping je
    mcm2 nak beli..
    lelaki jugak
    yg kering..
    hahahahahaha..
    kesian suami..
    tapi syg nye psl..
    pehhhh..hehehehe =p

    ReplyDelete
  16. sama jerr..akk pon kalo gi cuti mana2 ada jer nk beli kasut baru, ala yg selesa dpakai

    uptown kt mines tu mmg banyak bazar dia, akk pon slalu pegi

    ReplyDelete
  17. hari2 mesti mau shopping kan sis...hehe...

    cantik beg tu...sebab warna pink..shuker3...hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...