Saturday, July 2, 2011

Negeri Sembilan Kampung Halamanku

Sekarang ni tengah menikmati saat2 indah bersama keluarga mertua tersayang.. bahagianya!! seronoknya bila dapat tengok wajah2 insan yg dirindui.. walaupun baru 2 minggu x jumpa, tapi hati ni kuat merindui mereka..

Petang ni nak balik rumah abah & mak pulak.. malam nanti nak sambut birthday anak2 buah tersayang.. x sangka anak buah sulung dah masuk 14 tahun.. sekejap jer masa berlalu.. masih ingat lagi saat2 dapat berita tentang kelahiran anak buah sulung ni.. abah & mak memang over excited, maklumlah cucu sulung..

Seronoknya bila kat kampung ni.. walaupun banyak urusan yg nak kena selesaikan, tapi tetap happy.. urusan tempahan baju raya antara perkara utama yg perlu disiapkan hari ni.. harap2 tailor masih ambik upah.. hehehe..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. duduk kampung disamping yang tersayang memang best. Nak2 suasana kampung kan uiii best best.

    alaaa tahun ni family mappiau tempah sajork la baju raye. tak sompek lor tsk tsk

    ReplyDelete
  2. seronok erk??? meh saya tolong nyanyikan... "im coming home, coming home, tell the world im coming home..." adieya sambung nyanyila... hehehe

    ReplyDelete
  3. zana tau eka dulu penah ada angan2 nak kawen dgn org nogori taw..sbb suka dgr derang ckp..tp tersangkut dgn org pahang pulak :)

    ReplyDelete
  4. bestkan sekali sekala dapt berkumpul..n9 kt mana tuu?

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ