Monday, July 4, 2011

300 Bertuah!!


Jutaan terima kasih pada yg masih sudi baca blog ni.. semakin hari semangat nak blogging makin kuat.. bangun pagi fikir nak update apa untuk hari ni.. tapi sampai office mood mengantuk menguasai diri.. tu yg entry hari ni lambat cikit dipublishedkan.. maklumlah balik dari kampung semalam agak lewat.. so tido pun agak lewat, bila bangun tido rasa ngantuk lagi.. monday sleepy betul..

Bila bukak blog pagi ni, nampak angka followers dah bertambah.. syukur Alhamdulillah bila jumlah followers dah bertambah ke angka 3++..


Tahniah untuk Pink Ummi (PU) sebab menjadi follower yg ke 300 untuk blog ni.. masa bukak blog PU, terus penglihatan jadi pink sana sini.. memang pink habis blog tu.. tapi agak susah untuk aku tinggalkan komen kat blog tu.. setelah 10minit baru berjaya tinggalkan jejak kat blog tu..


So pada Pink Ummi, zana nak ucapkan jutaan terima kasih sebab sudi follow blog zana.. hope sudi bagi details ke alamat e-mail zana yer.. InsyaAllah seperti yg zana janjikan pada entry "Menanti 300 Followers", ada sesuatu yg istimewa untuk Pink Ummi..


Thanks untuk semua yg sudi follow & baca blog ni yer.. really appreciate it!!


P/S: apa ubat untuk monday sleppy aku ni?? huhuhu

12 comments:

  1. lor de entry khas pencarian follower ke 300 erk...PU tak sangka lak de somethin special utk follower ke 300..Thanks Zana...Pu dah sent details yer...

    ReplyDelete
  2. waaaa tahniah yek kat pinkummi rezeki di pagi isnin namenyer tuh hiks.

    dan tahniah jugak kat zana dah semakin ramai dah pengikut, mudahan terus aktif berblog okeh hehehe, siyes tumpang bangge ngan ko dik :))

    monday sleppy yea hurmmm moh la kite tido berjemaah nak? hahahaha :P

    ReplyDelete
  3. teruskan semangat ye akak..

    anyway ubat monday sleppy tido je..
    hahah..boleh?

    ReplyDelete
  4. tahniah beb..keep blogging okeh...


    aku ni lak tgh tunggu follower bertuah yg ke 543...

    ReplyDelete
  5. Salam zana,.Tahniah dh 300 followwer!!.Pasni mai umah k.atie lagi..kita mkn lemak pucuk manis sama2 tau!!

    ReplyDelete
  6. tahniah dah makin bertambah follower awk kan..happy blogging♥

    ReplyDelete
  7. tahniah dah makin bertambah follower...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...