Friday, July 29, 2011

Pengubat Rindu

Jumaat yang indah.. hujan rahmat di pagi hari.. semoga hari ni lebih baik daripada semalam.. 

Hari ni masuk office dengan perasaan yang berkobar2.. sebab nak update blog.. hihihi.. rindu betul nak menaip entry2 baru kat blog ni.. tapi rasanya macam x sempat lagi nak update tentang Cameron Highlands sebab gambar x habis nak resize lagi.. so insyaAllah next week aku akan update tentang percutian kat Cameron tu yer.. percutian tu biasa2 jer tapi cukup bermakna.. syukur Alhamdulillah..

Hari ni aku tunjuk cikit jer la gambar dulu yer..buat pengubat rindu korang dekat aku.. hahahaha.. gurau2 jer.. 




 



P/S: Terubat x rindu korang? hihihihi..

21 comments:

  1. update la..update la..
    tak sabau nak baca citer2 di CH siri Zana lak. Ngeee :>

    ReplyDelete
  2. update la.... x penah sampai camreon lg.. huwaa kesian kan.. sobb..sobb..

    ReplyDelete
  3. wahhh....beshnyer gi cameron..!! teringin nak pergi ngan asben...:)

    ReplyDelete
  4. so sweet gambar pertama tu..:)

    ReplyDelete
  5. tak terubat pun..sebab
    akak tak ajak pun NF
    ikut sekali..
    jadi driver akak pun jadi
    lah kn..
    hahahahahahaha...
    seyes jeles..
    hihi..
    haah..cite tu best..
    klo tgk ngan suami..
    mmg romantik hihi

    ReplyDelete
  6. ala zana comeynya.. dear..tak sejuk ke pakai short sleeves kat cameron tuh?

    ReplyDelete
  7. jelesnye dpt bercuti..cepat update len kak :p

    ReplyDelete
  8. best lah kak bercuti yee..
    muka akak dgn hsband sama la hihi =)

    ReplyDelete
  9. wohooo!!!



    animun tmpt sejuk tuuuu

    ReplyDelete
  10. honeymoon kat cameron ye.. akak suka kat sana best..

    ReplyDelete
  11. comel lah baju purple tu..

    eh komen pasal baju pulak. hehe.

    sini puh hujan! dari malam tadi. sejuk je..

    ReplyDelete
  12. Yeahhh..

    rindu terubat....macam best ja tgk percutian akak tu...

    happy sokmo ye sis....;-)

    ReplyDelete
  13. sape nak bawa aku gi cameron... kempunan sangat dah ni..... jeles tau...

    ReplyDelete
  14. Cameron Highland best... tapi tak laa sejuk macam dulu dah...

    ReplyDelete
  15. byk stori zana yg akak tertinggal huhu cpt2 apdet akak nk baca! hihi

    ReplyDelete
  16. alolololo soo suwit. Akak pun dah lameeee giler tak pergi cameron dik. Last kalo tak silap mase akak darjah enam dalam tahun 96 kot, haaaaa kalau rajin kire la bape tahun dah tak terjah.

    anyway sementara dalam mood deting2 ni pergila bercoti selalu dik. Alahai syiokknyeeee uhuk uhuk

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...