Monday, August 6, 2012

Anak Buah Baru Zana Adieyza!

Semalam, kakak sulung aku telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki yang cukup2 comel.. terima kasih pada semua yang mendoakan Kak Long selamat bersalin..


Hadirnya permata ini menjadikan jumlah anak buah yang aku ada seramai 16 orang.. 13 orang lelaki & 3 orang perempuan.. 16 orang ni hanya di sebelah keluarga aku yer, x campur belah keluarga mertua.. 

Ramai kan? di usia abah 55 tahun dan emak 56 tahun, memiliki 16 orang cucu sememangnya  merupakan anugerah dan rezeki yang cukup membuatkan mereka berdua tersenyum lebar.. 

Syukur Alhamdulillah di atas rasa bahagia yang kami sekeluarga rasai setiap hari.. semoga keluarga kami terus diberkati dan dilindungi oleh Mu Ya Allah..

Semoga masih ada kesempatan masa & rezeki untuk aku memberikan abah & emak sekurang-kurangnya seorang cucu.. Ya Allah, kurniakanlah di dalam perkahwinan kami zuriat yang soleh/solehah.. hanya kepada Mu Ya Allah kami memohon dan meminta.. Amin, Amin, Amin Ya Rabbal Alamin..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

16 comments:

  1. Congrats Mak Su Zana.
    =)


    Amin, amin amin Ya Rabbal Al-Amin. *aminkan doa Zana di bulan Ramadhan yang mulia ini.

    ReplyDelete
  2. mmg comel ler.. tahniah wat yr sister ye

    ReplyDelete
  3. ALHAMDULILLAH...gebus nyer kamuuu!!!meh nak cium skittt... :)

    ReplyDelete
  4. bulatnye..mesti best dapat gomol2 ank buah baru

    ReplyDelete
  5. congrats Zana..dapat anak buah baru..saya pun awal tahun depan bakal dapat anak sedara yg pertama sebelah husband..

    ReplyDelete
  6. tahniah la zana....dah jadi makcik kepada 16 org anak buah....hehe, pasang niat tau, yang ke-17 biar dari zana dan suami...

    ReplyDelete
  7. tahniah zana, dapat anak buah lagi....
    comelnya.........

    ReplyDelete
  8. zana..comelnye anak buah kamu ni...
    harap n doa saya pun miliki anak yg comel juga nnt...

    ReplyDelete
  9. amin... amin... amin... insyaALLAH adieyza... pasti ada sebab ALLAH lambat kan... sekali dapat... mungkin twin... hehehe... amin...

    ReplyDelete
  10. alahaiii comelnya... :-)

    ramai betoi anak buah yer.. seronok kan.. :-)

    ReplyDelete
  11. alaa tomey..tomeyy...
    nory baru 2 anak buah, klu cmpur ngan anak2 buah hubby pon x smpai 16 lg...hihi
    waa byk kene ready duit raya ek...hehe

    ReplyDelete
  12. meriah family kak zana.. comey nyor baby :P

    ReplyDelete
  13. alhamdulilah bertuah nye mak ng bapa zana... syukurkan... baby pon comel jer...

    ReplyDelete
  14. comelnyer baby... Queen pun rindu pada baby nie... :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ