Wednesday, August 29, 2012

Temu Ramah Abah bersama RTM - Abah keluar tv



Awal puasa keluar cerita tentang rumah abah & mak dalam Berita Harian.. ni ada aku tulis dalam blog.. tapi x sempat nak cerita penuh.. nampaknya kena update cepat la sebab dah banyak kali pulak cerita abah masuk dalam paper..

Awal raya keluar cerita tentang suasana rumah abah & mak dalam Sinar edisi Selatan.. keratan surat khabar tu tertinggal kat kampung la pulak.. nanti nak suruh abah MMS jer la.. sebab nak update dalam blog...

Semalam keluar cerita lagi dalam Utusan..tapi orang Utusan salah eja nama abah.. hihihi.. nasib baik abah x saman Utusan.. hohoho..

Hari ni pukul 4.00 petang ada cerita temu ramah abah dekat berita TV1 RTM.. tapi aku x sempat nak tengok.. abah pun x sempat nak tengok.. huhuhu.. orang RTM kata maybe masuk berita malam ni.. tapi x sure sebab dah masuk berita waktu petang.. harapnya adalah lagi.. sebab yang sempat tengok Kak Long sorang jer.. tu pun dia x sempat nak rakam sebab over excited tengok abah kena temu ramah dengan orang RTM.. hahahhaha..


Semuanya kerana ABAH ANAK MERDEKA! lahir pada 31 Ogos 1957! semangat merdeka abah sangat tinggi.. sampaikan orang Jabatan Penerangan datang rumah abah suruh abah masuk pertandingan rumah merdeka since rumah abah penuh bendera.. 

Last year, abah Juara peringkat N9.. tahun ni x tau lagi ada rezeki ke x abah menang.. mana tau menang peringkat Kebangsaan pulak.. insyaAllah.. 
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. glamer uols.. eh, lupa nak cakap..pas ni bley open table la kan..anak2 peneroka dpt durian runtuh lak. hikhikkk :P

    ReplyDelete
  2. patut la...mmg patut dpt...insyaallah ada rezeki tu...

    ReplyDelete
  3. bagus dapat abah yang patriotik
    best nya dapat sambut bday sekali dengan merdeka :)

    ReplyDelete
  4. Bestnya! Btw slmt hari lahir bt ayah zana..this 31st august

    ReplyDelete
  5. suke tgk abah zana yg sgt patriotik nie..keep it up..

    ReplyDelete
  6. hehehe....sgt patriotik...=P

    ReplyDelete
  7. bestnya zana..memang patut pun..mesti menang ne....

    ReplyDelete
  8. Ida doakan abah zana menang lagikkk... YEAH!!!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ