Wednesday, August 1, 2012

Ogos Bulan Kesayangan Saya!





Selamat datang bulan Ogos.. bulan yang amat aku nantikan setiap tahun.. sebab ada 1 hari dalam bulan Ogos ni merupakan HARI LAHIR aku!! hihihi..

Tahun ni lebih teruja nak tunggu bulan Ogos sebab kakak aku yang sulung sedang menunggu hari untuk bersalin!! anak buah yang ke 16 bakal lahir ke dunia dalam beberapa hari sahaja lagi.. 




Semoga semuanya selamat & berjalan lancar.. harap Kak Long & baby sihat sentiasa hendaknya.. insyaAllah.. tak sabar nak bagitau kat baby tu yang Acu dia sayang sangat kat dia.. raya ni boleh cium baby puas2!! seronok!!


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. mesti meriah raya dengan 16 orang anak buah tu kan acik..

    ReplyDelete
  2. eh,my bday pun jatuh pd salah 1 hari dlm bulan Ogos ni..sama la kita ye :)

    ReplyDelete
  3. bestnya raya tahun nie kan..:)

    ReplyDelete
  4. oooo....selamat ari lahir in advance ok...=)

    ReplyDelete
  5. WOW 16 TUE... HU3 RASA 2 ADA NAK BG GA TAK NAK BIRTHDAY NIE HU3

    ReplyDelete
  6. bestnya. Rindu nak bau baby

    ReplyDelete
  7. ahaks...bulan lahir kita samalah, on Ogos jgk :)

    ReplyDelete
  8. ros awal tahun :P sonoknya dia :P

    ReplyDelete
  9. 16 eh.. ramai gak tu.. tp Queen dah ada 21 anak buah... campur seblh hubby adalah 27 org anak buah... sediakan jela duit raya byk2..

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir zana, in advance ye, takut terlepas pandang nak wish nnt.....tahun ni anak buah sebelah famili ida ada 15 orang, sebelah suami ada 5 orang....siap sedia je la nak sediakan duit raya utk 20 org anak buah......huhuhuh

    ReplyDelete
  11. Bln Ogos ni ade 2 tarikh istimewa bg nory,
    first besday hubby
    second anniversary couple..
    hehehe..
    xde idea lg nk celebrate cmne & kt mane...

    ReplyDelete
  12. ramainya. 16 org anak saudara.meriah ni

    ReplyDelete
  13. Ogos? Bulan sedih ida... hari lahir arwah adik ida.... =((


    *Happy Besday in advance zana~~~*

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ