Sunday, August 12, 2012

Zana Adieyza Birthday Give Away

STICKY POST UNTIL 12 AUGUST 2012
(PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY.. TQ!)



Alhamdulillah kerana diberi kesempatan untuk menganjurkan Zana Adieyza Birthday GiveAway (GA) bersempena dengan birthday tuan blog yang akan tiba pada 11 Ogos 2012 nanti..

Just simple GA, sebab masa pun dah macam terhad sangat kan.. so harapnya adalah yang sudi join GA ni yer..

Syarat-syarat untuk join GA ni adalah seperti berikut:

1) sila isi tempat kosong untuk ayat di bawah

"saya rasa Zana Adieyza akan dapat hadiah ............. daripada Encik Adiey Adieyza"

2) buat 1 pantun 4 kerat yang lucu/kelakar berkaitan hari raya..



Maklumat tambahan:

* tiada entry khas diperlukan untuk GA ni.. korang just tulis jawapan dan pantun tu dekat komen entry ni..

* pemenang dipilih berdasarkan jawapan yang tepat atau hampir tepat (bagi syarat pertama) dan pantun yang paling mencuit hati aku (bagi syarat kedua)

*hint soalan pertama - hadiah 2010, handbag.. hadiah 2011, jam.. so mesti hadiah daripada encik adiey adalah selain daripada 2 hadiah tu.. tapi aku sendiri tak tau aku dapat apa tahun ni.. korang janganlah teka hadiah yang melampau2 mahal harganya yer.. daripada hadiah 2 tahun lepas tu korang dah boleh anggarkanlah hadiah yang encik adiey hadiahkan untuk tahun ni..

* ada 4 pemenang yang layak menerima hadiah..

tarikh tutup penyertaan adalah pada 12 Ogos 2012 (Ahad).. 


Hadiah utama untuk GA ni adalah HEADER!!!! Pemenang GA akan dapat header baru yang istimewa mengikut citarasa & design yang dikehendaki..  design header nanti aku akan mintak bantuan daripada blogger kreatif yang ada buat service untuk design header iaitu, Nurul aka NurulChumel.blogspot.. 

Ni kali ketiga aku buat GA yang mana hadiahnya adalah header blog.. sajer bagi header blog sebab aku nak pemenang tu akan lebih bersemangat nak berblogging dengan adanya header baru kat blog dia..

Aku jugak mencari 3 lagi pemenang yang mana hadiahnya adalah sama ada BANNER, IMAGE SIGNATURE atau WATERMARK.. yang ni masih mencari  dan memilih orang yang sudi ambik tempahan tu.. kalau dah jumpa orang yang sudi ambik tempahan tu, aku akan update terus kat entry ni yer..

 Nota cinta: selamat men'join'kan diri untuk GA ni!

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

15 comments:

  1. "Saya rasa Zana Adieyza akan dapat hadiah barang kemas seperti cincin, gelang atau earings daripada Encik Adiey Adieyza"

    Ini kerana, birthday Zana Adieyza jatuh dedekat dengan Hari Raya, so haruslah hadiahnya ada kene mengena dengan raya ;p

    2) buat 1 pantun 4 kerat yang lucu/kelakar berkaitan hari raya..

    Zana Adieyza tembam bam bam bam,
    Ketembamam seiring dengan Encik Adiey,
    Marilah kita menyambut lebaran sampai lebam,
    Bagi meraikan puasa yang hadir setahun sekali.

    =)

    ReplyDelete
  2. 1)"saya rasa Zana Adieyza akan dapat hadiah kasut sepasang daripada Encik Adiey Adieyza"

    2) HARI RAYA HAMPIR TIBA
    PAKAI LANGSIR WARNA MERAH JAMBU
    RAMAI YG SINGGAH DAN DUK BERTANYA
    "KENAPA TAK PAKAI WARNA MERAH, BIRU KE, HIJAU KE?"

    Pantun yg cincai..hehe
    All the best to other readers..

    P/s: Happy Birthday in advance.. Zana (^_^)












    buat 1 pantun 4 kerat yang lucu/kelakar berkaitan hari raya..

    ReplyDelete
  3. bab pantun ni yg gagal ni...adoi la.....

    btw, gud luck pada semua...

    ReplyDelete
  4. hai zana...hepi besday..

    yang pasti hadiah drp encek suami...sudah tentu HP baru kan...sekurang2 samsung ...hihi

    dan pantun 4 kerat drp js yang tak berapa nak berbakat ni...

    seminggu lagi nak beraya...
    minggu ni masih berpuasa...
    semoga HP baru meriah lah raya...
    dapat bergambar bersama-sama...

    OK tak pantun camtu...hahaa

    ReplyDelete
  5. Yuhuuu.. Mak nujum nk mencuba nasib..

    Maybe Zana dapat hadiah purse...


    Nak buat dodol kene jolok kelapa
    Time menjolok terserempak antu raya
    Confirm Encik Adiey menggaru kepala
    Sebab besday isteri dekat benor dgn raya

    ^___^ Hepi becoming besday Zana..

    ReplyDelete
  6. Kakak bila ada pantun memang suka zana. Tapi nak teka barang tu akak serkap ajelah.

    1. "saya rasa zana adieyza akan dapat hadiah handbag raya daripada Encik Adiey Adieza"
    2. Pantun kakak

    Seruan takbir dengan marhaban
    alunan bayi tidur berenjut
    baru menghulur mohon kemaafan
    menantu terkentut mertua terkejut

    ReplyDelete
  7. alaaa..syira xpndai buat pantun.huhu..:P

    HB Kak Zana..:)

    ReplyDelete
  8. tak pandai nak berpantun tapi utk zana akak sediakan juga......

    hadiah mungkin jam tangan, handbag tau buka posa kat hotel hik..hik..

    makan lemang ketupat dipagi raya
    makan bersama en. adiey sorang
    zana adieyza nak sambut besday dan raya
    cepat pilih nak balik kg tau pergi honeymoon.....

    jangan ketawa tau ha..ha..

    ReplyDelete
  9. Akak just nak ucap happy birthday je buleh.? hihihi :P

    ReplyDelete
  10. sesaja try hehehe

    "saya rasa Zana Adieyza akan dapat hadiah sepasang kasut yg charming daripada Encik Adiey Adieyza"

    pantun kelakar ke tak tak taulah ek zana..belasah je ni...hehehehe

    zana teringin nak beraya pakai selipar jepun
    tapi adiey malas layan sambil makan nangka
    wahhhh..puasa zana tak penuh pun...
    mane boleh adiey bagi duit raya 3angka...


    hehehehe sekian lintas lansung dari hamilton

    ReplyDelete
  11. Happy Bday..semoga berkekalan rahmat Allah hendaknya buat zana n family...

    Hadiahnya - handbag

    pantunnya - emmmmm..jap, fikir jap..aaa jap,jap..emmm aaa, cm ni bunyinya.....aaa, alaa lupa pulak..jap yea, zana tgk komen lain dulu...

    ReplyDelete
  12. saya rasa Zana Adieyza akan dapat hadiah purse chantek daripada Encik Adiey Adieyzq

    Pantun for zana

    Pergi tambun makan roti
    Roti dimakan atas TALAM
    Acik zana comel lagi baik hati
    Disayang semua especially en.adiey siang dan malam

    Happy birthday dear! Semoga Allah kurniakan segala yang terbaik untuk zana

    ReplyDelete
  13. saya rasa Zana Adieyza akan dapat hadiah purse chantek daripada Encik Adiey Adieyzq

    Pantun for zana

    Pergi tambun makan roti
    Roti dimakan atas TALAM
    Acik zana comel lagi baik hati
    Disayang semua especially en.adiey siang dan malam

    Happy birthday dear! Semoga Allah kurniakan segala yang terbaik untuk zana

    ReplyDelete
  14. Ok fine! Terlepas GA ni.. huhuhuhu

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ