Friday, August 3, 2012

Kasih Ibu.. Ibu, Dirimu Terlalu Istimewa!


Kasih ibu hingga ke syurga.. hargai mereka selagi mereka ada.. hubungi mereka selagi kita masih boleh mendengar suara mereka.. peluklah mereka selagi kita masih boleh lihat jasad mereka.. ciumlah mereka selagi kita boleh menyentuh diri mereka.. 

Untuk yang bergelar ibu, anda merupakan insan yang terlalu istimewa di sisi anak2.. anda merupakan idola bagi mereka.. anda adalah segala-galanya bagi mereka.. 

Untuk yang belum bergelar ibu, insyaAllah masanya akan tiba juga.. cepat atau lambat.. berdoa agar ada peluang untuk merasai detik terindah itu..  

Nota Cinta: Mohon untuk doakan kakak saya yang sulung selamat bersalin yer.. pagi tadi dah turun tanda nak bersalin & now dah dekat hospital.. semoga Kak Long & baby selamat serta sihat hendaknya.. Amin.. 
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

18 comments:

  1. morning kak...Insya'Allah..semoga semua nyer selamat..Amin... :)

    ReplyDelete
  2. ibu mmg tiada galang gantinyaa...

    semoga kakak zana dan babynya selamat ya...

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan segalanya..

    ReplyDelete
  4. all my prayers is with ur sister..moga2 selamat kedua2nye...amin..

    ReplyDelete
  5. setuju ngan zana..suka ngan ayat2 cinta itu...hihi

    **ooOoo nti auntie zana dpt la anak sedara baru utk raya ni kan...^^

    ReplyDelete
  6. semoga semenya selamat utk kakak awak nti..

    ReplyDelete
  7. bila dah nak jadi ibu ni baru terasa semua ni....
    semoga kakak awak selamat bersalin :)

    ReplyDelete
  8. teringin sgt nk bergelar "ibu"..
    harap Allah izinkan diri ni utk bergelar ibu suatu hari nnt...aminnnn

    ReplyDelete
  9. Salam Zana...hargailah sementara ada ibu disisi kita..

    Slmt melahirkn tuk kakak zana..Aminnnnnnnn

    ReplyDelete
  10. Mak cu nak duit raya... duit kuning tauuuuu~~~ hihihihi

    ReplyDelete
  11. Nak uit raya mak cuuuu........... kaler kuning yerrrr.. =p

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum ...

    Smoga k.long kamu selamat melahirkan .. Amin.

    Betul tu .. IBU ni adalah gelaran yang lebih besar dari Tan Sri ataupun Tok Seri kan... ?

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ