Friday, August 10, 2012

Berita Harian, Muka Surat 34, Nasional - Gambar Keluarga Besar Zana Adieyza

Gambar kami sekeluarga ada dipaparkan dalam Berita Harian hari ini.. walaupun comel jer gambarnya, ditambah pulak aku tengah berdiri kat bahagian paling tepi, tapi tetap happy.. 

X sempat nak upload gambar tu lagi.. hari ni tersangatlah bz.. jadi, nanti ada masa aku update cerita penuh k.. sape2 yang ada surat khabar BH, bolehlah baca yer.. 

Abah, kami adik beradik bangga dengan semangat patriotik abah!!! 

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. BH harini ke?
    nak gi carik la kejap

    ReplyDelete
  2. Kakak tak beli BH so tunggu zana upload dan publish jadikan N3. Mesti menarik nie...

    ReplyDelete
  3. uik apa ceta nie zana..
    glamour jap

    ReplyDelete
  4. wah...bestnya... keluarga besar jijah ada gak dulu masuk paper tpi dah lama 4-5tahun kot..masih simpan keratan akhabar tu..hehe

    ReplyDelete
  5. Ala... cer citer.. hanna x beli BH ...nanti share taww..

    ReplyDelete
  6. ya ker??? ala...kita xbl BH...

    ReplyDelete
  7. wah dh glam masuk paper tu...hihi
    ucapan raya ke?..

    ReplyDelete
  8. amboi...yeke kak...glamer skejap yea...:) nnt upload yea...

    ReplyDelete
  9. amboi sonoknya die.. best dpt masuk surat khabar :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ