Wednesday, August 1, 2012

Strategi Bergerak Gempur Ke Medan Shopping

Sedia untuk bergerak gempur ke medan shopping??

Tajuk dah macam nak pergi berperang.. hihihi.. sekarang ni tengah sibuk dengan musim perayaan, jadi musim bershopping pun mula mengambil tempat.. tapi, jangan ingat nak pergi shopping ni x perlu strategi yer.. ada strategi jugak tau!!

Jom kita cuba apply tips kat bawah ni.. mana  tau dapat membantu kita menjadi pembeli yang lebih bijak.. secara x langsung, boleh dapat berjimat..


Selamat bershopping!!

Strategi/Tips korang bershopping macam mana pulak? cuba share cikit.. sharing is caring!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

15 comments:

  1. anum buat list n shopping
    hehe

    ReplyDelete
  2. amboiiii... siap stratergi tu.. hahahahahah seswai utk org2 mcm ai.. kennnn ahahahahah

    ReplyDelete
  3. hihihi.. nak shopping pun dah ada strategi ni... kena la ikut ni kan...

    ReplyDelete
  4. kena ada strategi ke g shopping hehehehe xthu pulak

    ReplyDelete
  5. hehehe....blm sopink lagi ni...=P

    ReplyDelete
  6. wah ade strategi gitu.. ros pun duk bajet2 dah skrg nih nak beli apa :)

    ReplyDelete
  7. yana mmg tak pndai nak strategi shopping nih..kalo dah kelua memang akan terbeli jugak yang takder dalam list pun..sebab tu g shopping bila perlu n bila duit banyak jer..kalo tak g kedai2 runcit jerla..hehe

    ReplyDelete
  8. js p shopping apa yg nk je....yg xde dlm list mmg tak beli...hihi

    ReplyDelete
  9. blum start shopping lagi..hehehe..

    ReplyDelete
  10. kalau akak mmg tak gheti nak ikut list..lain yg ditulis,lain yang dibeli..hihi

    ReplyDelete
  11. Masih belum shopping rayaaaaa.... =((

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ