Monday, August 27, 2012

Mood Raya Masih Membara!

Selamat pagi semua... tuan blog masih lagi bercuti hari ni.. insyaAllah lepas lunch nanti baru balik Putrajaya.. doakan kitaorang suami isteri selamat sampai yer..

Seminggu dah berhari raya.. tapi mood raya masih hangat membara yer.. macam budak2 kecik kan?? tahun ni  lebih teruja beraya sebab bertambahnya anak2 buah baru dalam keluarga.. seronok melayan karenah diaorang.. seminggu ni jugak, berat badan naik balik.. mana x nya, asyik makan jer.. nampaknya masuk keje kena diet balik.. huhuhu..

Pada yang bekerja tu, selamat bekerja yer.. walaupun aku tau, hati korang masih di kampung halaman kan?? hihihihi.. 

Since ada yang bertanya pasal nak datang beraya kat rumah kan, aku just nak bagitau yang kami suami isteri mengalu-alukan kedatangan teman2 yang nak datang beraya kat rumah.. cumanya, kalau boleh bagitaulah awal cikit.. takut aku x ada kat rumah pulak.. siapa yang ada FB aku tu, boleh la contact untuk dapatkan nombor telefon aku.. kalau yang x ada FB aku, boleh add FB aku 'Zana Adieyza' ataupun boleh emel, adieyza_1110@yahoo.com

InsyaAllah tahun ni aku & encik adiey plan nak lebihkan masa untuk gie beraya di rumah kawan2.. kitaorang rasa ni lah masa yang terbaik utk kitaorang merapatkan hubungan yang telah terjalin.. insyaAllah.. 


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. Selamat hari raya kak~wah!syok ler masih bercuti kan..huhu~nieyl arini dah naik keje dah...4 ari kira wat syarat aje g keje..haha~jumaat cuti lg..:P semoga selamat smpai kat putrajaya yea..:)

    ReplyDelete
  2. I Zana.
    Hehe.
    I memang mood beraya walaupun dah masuk kerja ni sebab harini ada sambutan hari raya peringkat jabatan. ;)

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya Aidilfitri :)

    lama bercuti ye:)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,

    Zana..Selamat Hari Raya... Wahh syoknye zana b'cuti lg...BE dh keje dh, mood cuti raya msh ada lg ni..hehe

    Drive safe ye..

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya..kemain raya sakan ehhh !huhu

    teringin sgt nk dtg rumah akk..tp ntah bile kalanyer la nk smpai tu..segan ! hihi

    ReplyDelete
  6. patutlah akak call opis takde org angkat..:)

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari raya zana... wahhh sakan ek.. smp isnin cuti bestnye...

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Zana..;)

    wahhh, bestnye cuti lagi..hehe..

    ReplyDelete
  9. wah kak.. mood raya lagi yer..hehee selamat pulang ke putrajaya yer..drive careful :)

    ReplyDelete
  10. mood kerja kuranglah hik....
    tunggulah 2 3 hari lagi.......

    selamat hari raya...

    ReplyDelete
  11. Insyaallah moga selamat samapai :) bestnyer klu dpt jumpa kak zana nih... :p dpt g putrajaya nk mkn donut jerla...hahhaha

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya my dear...

    maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya zana!!! beshnya..still beraya.. heee

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ