Wednesday, August 15, 2012

Entry Better Late Than Never!


Kesemua entry2 yang rasanya tidak berkaitan dengan hari raya hanya akan diupdate selepas balik bercuti raya.. sebabnya mood raya menguasai diri.. maka, semua cerita2 berikut hanya akan diupdate pada minggu kedua raya:

- entry cuti2 cinta di Perak yang dah 2 bulan tu (tu baru pergi Perak, bukan Paris.. agaknya kalau Paris lagilah makan masa sampai setahun nak update.. hahaha... lagipun ada lagi 2 entry jer nak publish.. "better late than never")

- entry cuti2 cinta di Bukit Tinggi Pahang ( x update2 sebab masa tu lagi 2 hari nak puasa.. jadinya entry dan gambar2 jiwang dipendam dulu.. motif??? aku pun x faham.. hahaha.. "better late than never")

- entry makan2 masa anniversary & birthday aku (bulan puasa, x elok update gambar makanan.. hihihi.. "better late than never")

- entry tentang hadiah2 birthday aku (hadiah2?? ye, sebab dapat 2 hadiah jadilah hadiah2.. hahaha.. x kisahlah update lambat pun sebab orang bukan nak tau pun.. "better late than never")

So, lepas raya lah baru sambung cerita2 tu semua eh.. now, kita fokus pada hari2 terakhir di bulan Ramadhan dan mood raya sahaja.. hihihi..

Tak kisah la update cepat ke lambat.. yang penting update.. boleh gitu?? hihihi.. tu konsep "better late than never" bak kata Kekda @ PnStoberi..

Nota Cinta : mood raya... mood raya.. mood raya....
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. betul2...byknyer cuti2 zana ek..
    nory tggu entry2 zana lepas raya yer..
    Selamat Hari Raya...

    ReplyDelete
  2. Xpe kak.. Pelan2 update... Nnt byk la idea nak update.. Hihihi...

    ReplyDelete
  3. mood raya sy tak muncul2 lg ni..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Zana si penangguh entry.. hahhahahah

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ