Saturday, August 11, 2012

Happy Birthday Zana Adieyza!


Alhamdulillah kerana masih diberi peluang untuk bernafas di bumi Allah ini.. syukur juga kerana dipanjangkan umur oleh Yang Maha Esa sehingga ke detik ini.. sesungguhnya aku bersyukur di atas nikmat ini Ya Allah..
 
Ya Allah, murahkan rezeki aku serta insan2 yang menyayangi diriku, kurniakan hamba Mu ini kesihatan yang baik agar dapat menunaikan segala amanah Mu Ya Allah & aku bermohon agar diriku sentiasa berada di bawah lindungan serta keberkatan Mu Ya Allah..
P/S: tahun ke 3 menyambut hari lahir bersama suami tersayang..

 
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. happy birthday zana...=)..semoga Allah kurniakan hadiah yang pling d tunggu2(baby!)yeaaaaaaa....

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir zana^^
    semoga lebih berbahagia lagi selepas ini...
    manalah tau kot2 ada rezeki yg sedang dinanti...^^

    ReplyDelete
  3. happy birthday kak zana! moga Allah panjangkan usia akak.. moga di murahkan rezeki..dan moga tercapai la hajat akak menimang cahayamata tak lama lagi..InsyaAllah..jijah doakan akak :) Amin Amin..

    ReplyDelete
  4. Hay Birthday Zana.. May Allah Bless you and may He fulfill your doa.. Amin

    ReplyDelete
  5. hepi besday zana...........
    semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezki dan kekal bahagia hingga ujung nyawa.........

    ReplyDelete
  6. happy birthday zana...moga murah rezeki selalu..

    ReplyDelete
  7. Better late than never, Happy Birthday Zana.. :-)
    Wishing u best of luck..!!

    ReplyDelete
  8. Even dah wish kat FB, nak wish jugak kat sini!
    Even dah terlepas pun besday zana, stil nak cakap

    Happy Besday Syg Zana!!!~~

    ReplyDelete
  9. hapy birtday zana....birthday kita sama lah...akak 10 ogos..zana 11 ogos yer...beza 1 hari jer..:) salam kenal..akak follow

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ