Wednesday, August 29, 2012

WordLess Wednesday - Melayan Anak Orang Lain Seperti Anak Sendiri


Gembira dalam tangisan melihat senyum tawanya bergurau senda.. 


  
Semoga diberi peluang untuk merakamkan detik indah ini bersama zuriat sendiri.. insyaAllah... 
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

20 comments:

  1. InsyaAllah akan diberi peluang dari Allah~~ Amin...

    ReplyDelete
  2. inyallah zana... sue doa2kan ... amin....
    fuh2 hembus kan zana...

    ReplyDelete
  3. Insyaallah kak zana.. :) ros pun biasa rasa sebak masa asben duk mcm ni main dgn anak sedara die...

    ReplyDelete
  4. amin..sama la kite..blk raya ari tu layan baby org je..baby sendiri bila agaknya...insyaAllah..tahun depan kot..=)

    ReplyDelete
  5. Insya'Allah... doa kita sama... Moga Allah perkenankan doa kita pula lepas ni... aminnnn....

    ReplyDelete
  6. same la kite kak zana..xpela..insya'Allah...same2 la kite bersabar ngan usaha nyer...:)

    ReplyDelete
  7. ciknaa doakan zana oke.. semoga ape yg zana nak akan dimakbulkan Allah..kuat dear! Allah sayangkan orang yg sabar..

    ReplyDelete
  8. amin..insyaallah doakan kami juga..Sal pun sama..bibir mengukir senyumam tapi hati menangis siapa yang tahu..

    ReplyDelete
  9. insyaallah ada la rezeki utk zana tu nnt...

    ReplyDelete
  10. sabar ye dear, teruskan usaha dan jgn putus2 berdoa...

    InsyaAllah...satu hari nnt masa tu akan tiba jugak...

    ReplyDelete
  11. touching tgk gambar ni..;(

    insyaAllah..mudah2an Allah mendengar doa kita..teruskan berdoa k..

    ReplyDelete
  12. insyaALLAH zana,rezki kte pasti ada jua..mari kte bdoa same2, moge taun dpn beraya bertiga la kte..

    ReplyDelete
  13. InsyaAllah rezeki Zana n Hubby lepas ni... mane tau, berkat bulan Syawal kan...
    jgn terlalu memikirkan tentang Zuriat... kenkadang, bile kite pikir2, kite leh stress, rileks je, Zana, kalo kite tak pikir, rezeki Allah, kuasa Allah...semua nye bersebab...
    ku doakan mu sentiasa...

    ReplyDelete
  14. insyaAllah..sama2 la kita berdoa ye

    ReplyDelete
  15. InsyaALLAH..ade rezeki zana n hubby..falsya paham sgt ape zana rase..
    Rezeki ALLAH tuh luas zana...

    ReplyDelete
  16. Hati isteri mesti terusik klu tgk gelagat suami yg excited bila tgk baby....

    tapi dlm situasi camni, sue pun x tau nak pujuk hati suami camne sbb nk pujuk diri sndiri pun x mampu huuu

    ReplyDelete
  17. nampaknya dia seorang yang penyayang......

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ