Monday, November 19, 2012

Anda Bagitau, Saya Taip.. Anda Tanya, Saya Jawab..


Bagi aku idea nak tulis entry apa boleh?? hahaha... banyak jer entry bertangguh yang x update2 lagi.. memang nak kena cubit dengan korang kan? punyalah banyak entry tertangguh, tapi nak sibuk2 suruh orang bagi idea untuk update blog.. hehehe...

Bagi aku masa jugak untuk balas kunjungan korang kat blog aku yang x seberapa ni.. sebabnya aku agak sibuk hujung tahun ni.. nak make sure tak bawak banyak kerja tertangguh ke tahun depan.. akan balas kunjungan korang dalam masa terdekat.. kalau nak marah aku kat komen sebab aku lama x jenguk blog korang pun aku x ambik hati.. sebab memang dah dekat seminggu aku x blogwalking.. sorry!!

Bagi aku soalan2 untuk aku jawab pun boleh?  sekurang-kurangnya ada gak modal aku nak membebel kat blog ni nanti.. hahahaha.. tanya tentang apa2 jer lah.. tapi jangan tanya soalan, "agak2 bila nak dapat anak?".. tu memang aku sentap la kan.. huh!

Nota cinta : entry kosong di pagi hari Isnin... tajuk pun ntah apa2.. huhuhu..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. hihi~nieyl xde soalan la nak tanye akak...hihi~ just nak ckp...hepi working :)

    ReplyDelete
  2. Sama2 lah kita sentap utk soakan itu.
    Sabar jelah kannn.

    ReplyDelete
  3. sama la kita..so skrg ni sy stop menulis..fokus pada BW dulu :)
    apapun, take ur time..kita masing2 ada komitmen lain kan..faham je..

    ReplyDelete
  4. sama la kita..dh lama tak BW..nk update entri apatah lagi :p

    ReplyDelete
  5. betul betul...leh update entry kalo de yg bertanya soklan

    ReplyDelete
  6. apa nak tanya yup...
    kena fikir ni zana......

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ