Monday, November 12, 2012

Musim Hujung Tahun


Musim cuti sekolah dah bermula

Musim orang nak habiskan cuti tahun pun bermula

Musim sale hujung tahun baru nak bermula

Musim orang berfikir azam tahun depan pun baru nak bermula

Musim hujan memang dah lama bermula

Musim orang kahwin pun dah bermula

Musim orang kata tengah musim mengawan pun dah bermula.. eh???

Nota cinta : korang tengah alami musim yang mana 1?? 


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. nieyl musim honeymoon..hehehe~

    ReplyDelete
  2. now sini autumn dah start hujan nak tukar ke winter
    uwaaaaa x suka sebab sejuk sgt nnt

    ReplyDelete
  3. byk musim nie..musim attend kenduri kahwin la, musim abiskan cuti tahunan, musim pegi sale sana sini , musim nie la jgk..duit laju keluar huhuhuhu..

    ReplyDelete
  4. musim mengawan tu wajibbbbbbbb ;p

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ