Friday, November 2, 2012

Gurau Manja Suami Isteri - Aksi Geletek, Kejar-Kejar & Tuala Mandi

Gurau manja??


- Tengah syok layan movie dalam bilik bersama pasangan sambil berselimut, tetiba ada "sound" dan "bau".. masa tu jangan rasa marah.. tapi geletek jer pasangan tu sampai meleleh2 air mata dia.. hahaha.. lepas geletek, buat2 merajuk sebab "sound" dan "bau" tadi.. bila ada aksi pujuk memujuk, mesti movie tadi tu x habis tengok.. sebabnya?? fikir sendiri.. hahahha..

- Bila ada bunyi sms kat phone, buat seolah2 sms tu dari seseorang yang x patut pasangan tau.. bila dia beria2 nak tau jugak, korang buat2 lari.. akan ada insiden kejar mengejar dalam rumah.. seronok!! kalau penat berlari, korang buat2 x larat then baring kat katil.. kesudahannya?? fikir sendiri.. hahahahaha..

- Pura2 lupa bawak tuala masa nak mandi.. then bila perlukan tuala tu, panggil pasangan & mintak tolong pasangan ambikkan tuala sambil korang berdiri menanti depan pintu bilik air.. reaksi dia?? fikir sendiri la beb!! hahahaha...

Gurau manja mengikat cinta!!

P/S : boleh tolong like gambar anak buah zana x? like melalui link FB kat bawah ni yer.. TQ so much!!


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

17 comments:

  1. Replies
    1. part tuala tu mmg x leh kak.. tp part geletek2 dan kejar2 tu rasanya boleh jer.. sesekali ok jer kot.. hihihi..

      Delete
  2. haha...18sx neh...leh amalkan...hehe

    ReplyDelete
  3. suka sgt entry akak ni! kadang2 buat camni gak...hehe rasa mesra sangat!

    ReplyDelete
  4. zana, part sound n bau tu... bau apa? kentut ker? ehhehehe

    ReplyDelete
  5. zana...petua atas umur je ni, hihihihi...tapi semuanya lwk2...hehehe

    ReplyDelete
  6. rindu time camni baru2 kawen dulu..tp kalo skrg ada anak, mcm takdo je lg kejadian mcm ni..

    ReplyDelete
  7. pura2 lupa bawak towel tu selalu buat...hahahahaah...

    seronokkan kawen ni..hehe

    ReplyDelete
  8. pura2 bawak towel..pastu tgu kt muka pintu... reaksi.... xde reaksi...
    masuk sms... kejar2 nk tgk sms... reaksi... kena marah.. sbb sibuk.... sms dr opis je...
    geletek..sambil tengok movie... reaksi.. kena marah lagi.. sebab asyik main je.. cube serius sikit.....

    hahahah slalu je buat.. sume tak jalan... ahahahaha

    boleh tahan gak acik zana ni kan...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ