Monday, November 26, 2012

Majlis Kesyukuran 6 Orang Anak Buah

Alhamdulillah kenduri kesyukuran bagi meraikan 6 orang anak buah berjalan lancar.. walaupun ada kisah sedih sebab abah accident pagi kenduri tu, tapi majlis tetap diteruskan.. sebab semuanya dah siap, tinggal tunggu tetamu datang jer..

So walaupun keadaan abah x mengizinkan untuk berada kat majlis tu, kitaorang tetap kena pastikan majlis diteruskan dan tetamu mendapat layanan yang terbaik..

Sebenarnya kalau ikutkan hati nak cuti jer hari ni sebab kesian dekat abah nak uruskan rumah lepas kenduri.. nasib baik ada 2 orang kakak aku yang memang dah apply cuti sampai hari ni.. nasib baik jugak semua adik beradik dan abang ipar dah bertungkus lumus kemas rumah lepas kenduri sebab risau fikirkan keadaan abah tu.. hope korang sudi doakan abah cepat sembuh yer..

Meriah sangat bila kenduri untuk 6 orang sekaligus.. seronok bila tengok anak2 buah teruja diraikan.. teruja tengok muka mak yang gembira melayan tetamu sambil menyebut2 tentang semua cucu-cucunya.. cerita majlis ni akan diupdate kemudian yer.. sebab hari ni agak sibuk sikit.. baru cuti sehari Jumaat hari tu so banyak perkara kena uruskan dulu..

Salam Isnin semua!! Hope no “Monday Blues” la yer.. 


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. moga pakcik cepat sembuh yer...
    bila buat kenduri yg penatnya bila nak mengemas tu...huhuhu...

    ReplyDelete
  2. selamat pagi
    moga uncle cepat sembuh

    ReplyDelete
  3. moga abah zana cepat sembuh okayh..amin.

    ReplyDelete
  4. moga ayah zana cepat sembuh seperti sedia kala..amin

    ReplyDelete
  5. semoga pakcik cepat sembuh ya.. amin....

    and hepi monday bluesss!!!

    ReplyDelete
  6. kenduri utk 6 orang sekali gus...mesti meriah..
    semoga ayah cepat sembuh

    ReplyDelete
  7. Meriahnye! 6org skaligus! Huiyoh..

    Muge pcik cpt smbuh,

    Cpt update,nk bce ni..

    ReplyDelete
  8. semoga pakcik cepat sembuh.. :)

    ReplyDelete
  9. mesti bes..nati upload gambo yer..

    utk ayah zana..hopefully cpt recover :)

    ReplyDelete
  10. ye utk ayah zanaaa.. semoga cepat sembuh pakcik!!! =)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ