Thursday, November 8, 2012

Asyik Fikirkan Blog - Ketagih Blog??

Sebelum tido, dah fikir esok nak update entry apa..

Nampak benda unik/cantik, mesti cari kamera sebab nanti nak upload dalam blog..

Pergi kedai makan, ambik gambar makanan sebab nak share kat blog..

Pergi mana2 mengheret jer kamera sebab senang nak ambik gambar letak dalam blog.. 

Asyik la ingatkan blog.. penangan blog sungguh!! kalau x ambik gambar pulak, nanti ada pulak suara perli2,

"eh, baby x nak ambik gambar masuk dalam blog ke??"

"dah ambik gambar belum? kalau dah ambik gambar, abang nak makan ni.."

Hahahaha.. gitu sekali korang!!! hebat betul penangan blog ni tau!!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

19 comments:

  1. hihi~same ar kite... tapi itu la sejak seminggu nie HP canggih nieyl de masalah ckit...betry rosak..x g beli lg...so,nak amek gambar x leh...bler x amek g,br..xde idea nak tulis.. :(

    ReplyDelete
  2. samalah kita kak. blog dan blog.
    hebat sungguh penangan blog.
    setiap masa pk nk update ape :)

    ReplyDelete
  3. Hahahaha.blogger n cmera mamg xleh dipisahkn! Hahaha.penangan blog betoi!haha

    ReplyDelete
  4. betul2...nory sedang mengalaminya sekarang...tiap kali nk kuar, kena pastikan bwak kamera...wajibbb...hehehe...blog addicted

    ReplyDelete
  5. macam tu kita semua yg berblog ni...
    sama saja.....

    ReplyDelete
  6. hahahaha..Itu yg saya panggil, DASAR BLOGGER! kalau nak makan, mesti nak mabim gambar! ekekekeke

    ReplyDelete
  7. haha btol3..mmg hidop dibelenggu blog semedang..ouhhh !

    ReplyDelete
  8. hehehehe...betul tu...hebat sungguh penangan blog...semuanya nak share kan...

    ReplyDelete
  9. yuyu dh lama rentikan ketagihan tu lepas bersalin dulu zana.. sbb asyik snap gmbr anak je, sampai gmbr sendiri dah lupa nak snap. tp bila dh rajin menulis balik ni, siapla hafiz..compete dgn mama la lepas ni..hehe..

    ReplyDelete
  10. salam kak, thank you sebab sudi datang singgah blog nadia. :)
    kak, jom join photoshoot blogger tu nak?

    ReplyDelete
  11. soryy, nadia baru perasan akak tak dapat joinn. ;(
    kan best kalau akak ada sekali, lagi ramai lagi bagussss kan.

    ReplyDelete
  12. sama la kite zana..selalu mc tuh tau..kalau xde idea sgt pun mesti adekan jugak..itu la sebab merapu2 entry kite..hehehe

    ReplyDelete
  13. zana,
    alaaaaa. kalau tiba2 tak jadi balik kampung,
    bagitau nadia eh. boleh kita berphotoshoot sama2.
    http://www.nadiafarahida.com/2012/11/perhatian-kepada-semua-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadia sayang, mmg x dapat la dear.. sbb 24/11 tu memang ada kenduri & family day kat kampung.. memang nak join sgt2 tau!! tp x de rezeki la.. next time kalau buat lagi, insyaAllah zana join k...

      Delete
  14. wah, betul2 hidup bersama blog nie.. hehe.. memula izfa gitu gak. tp dah lelama nie, menurun plak semangat tue.. :P

    ReplyDelete
  15. Hhhaaha,, asben ros pun kkdg duk paksa amek gmbr... Ekekke :p tp ros malu nak amek gmbr..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ