Tuesday, November 6, 2012

SOPHIE Manicure dan Padicure Pink Set


Manicure dan padicure set daripada SOPHIE.. 

Kalau dah minat warna tu, semua benda yang ada warna tu nak dibelinya.. padahal ada jer warna lain tapi degil kan, nak jugak beli warna pink.. 


Kononnya xnak share2 dengan suami.. so kalau dah semua warna pink, mesti Encik Adiey x berani nak pinjam.. hahahaha.. so kalau hilang jangan nak salahkan Encik Adiey yer Zana sebab awak sorang jer yang guna.. hehehe.. 

Pedicure set tu memang best!!! kalau sesiapa ada masalah tumit kaki pecah atau kasar, try beli! guna skin buffer tu, memang kesannya memuaskan hati.. 


Walaupun manicure set kat rumah dah sedia ada, tapi beli jugak lagi sebab cover set ni sangat2lah meruntun kalbu!! warna pink siap ada ribbon! 

Nota cinta : suka pulak tengok katalog SOPHIE ni.. macam2 produk comel ada dijual..

P/S : boleh tolong like gambar anak buah zana x? like melalui link FB kat bawah ni yer.. TQ so much!!




Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. peminat pink ye? tapi mmg sesuai bw beng mcm ni, nk travel senang..

    ReplyDelete
  2. Bijak-bijak...klu x...nant mesti satu..satu hilang kan..hehehe~

    ReplyDelete
  3. i like pink too..
    sweet color for day to day..

    ReplyDelete
  4. cantiknye...macam saya jer nak guna..hehe

    ReplyDelete
  5. nape buat entry ni..kang sorang lg peminat pink dh angau tengok..ish ish....bekenan dgn beg kecik dgn ribbpon pink tu..hukhuk

    ReplyDelete
  6. perghh!! comey gler kaler pink tu..

    ReplyDelete
  7. nakkkkkkkkkkkkk jugakkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ