Monday, November 5, 2012

Rantai Loket Love - Hadiah Kenangan Zaman Bercinta


Rantai dengan loket bentuk love hadiah daripada Encik Adiey masa zaman bercinta.. masih simpan sampai sekarang sebab loket love tu sangat2lah cantik!


Walaupun rantai dan loket tu dibeli daripada Avon dan bukannya silver original apatah lagi emas, tapi tetap sayang sangat2!! biarlah x mahal, asalkan hadiah daripada yang tersayang.. lagipun masa zaman belajar dulu mana ada budget nak beli hadiah mahal2 kan.. hahaha...

Sampai sekarang kalau rasa nak pakai, mesti terkenang2 kenangan masa awal2 kenal Encik Adiey.. masa dia dah start masuk UKM, lecturer dia jual barangan Avon.. siap dia order perfume Butterfly masa tu.. budak U mana ada bajet besar.. dapat belikan girlfriend perfume RM35 masa tu dah rasa best sangat la tu.. hahaha... 

Tapi rantai dan loket love ni memang sayang sangat2.. bila pakai tu pun terus ada feeling "love" di hati ni.. masih disimpan dan dijaga dengan baik.. kenangan waktu bercinta, tak kan nak lupa.. :)

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. wee masih simpan kenangan dulu2 ye hehe

    ReplyDelete
  2. sweetnya... sekali sekala imbau kenangan lama buat kita tersenyum kan... :-)


    sy dulu cik abang bg tedybear... skrg nih tedybear tuh jd mainan nurul jer..hheheh

    ReplyDelete
  3. betul dear,bila imbau memori bercinta zmn dulu mmg gatal pun kihkih. kecik2 dah bercintun

    ReplyDelete
  4. harga bukanlah ukuran... yg penting sentimental value tu.h eka dgn en suami tak punya kenangan bercinta zaman sekolah...sob sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida pun takde kenangan masa sekolah sbb jumpa time bekerja.. hihihihii

      Delete
  5. auuwwwww...mmg kenangan betul tuh...sweet!!!!

    ReplyDelete
  6. zaman couple nory dgn Abi dulu, kitorang ade sepasang cincin yg sama..hehe...sweetnyer zaman couple, tapi sweet lagi zaman berumah tangga..kan zana kan...hehehe

    ReplyDelete
  7. ala xkesah le hargenye bape, yg penting TERsyang yg bg kan...ha..tu lg mahal tau zana !! :))

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ