Wednesday, November 7, 2012

Zinger Double Down KFC - Terlanggar Pantang!

Menu dah lama keluar tapi baru berpeluang nak rasa.. langgar pantang nak makan fast food 2 bulan sekali sebabnya bulan lepas dah makan, tapi bulan ni gie makan lagi.. hohoho..

 Zinger Double Down daripada KFC..


 Untuk selera tekak aku, sedap.. untuk selera orang lain aku x pasti.. tapi lain kali x order lagi kot sebab rasa macam x best masuk KFC tapi makan burger & x makan ayam goreng.. hehehe.. kalau nak burger, prefer pergi McD.. huhuhu..


Nota cinta : tapi pantang untuk x minum air bergas memang berjaya.. aku & encik adiey dah dekat setahun x minum air bergas.. hope pantang ni berterusan selamanya..  


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. Ehehehehe!!teringat memory sy langgar pntang ngan mkn mcD prosperity burger :)

    ReplyDelete
  2. kak, fadh lapar ni..stress tgok makanan nih !

    sejuk kt opis, lapauuuuu !

    ReplyDelete
  3. semua cakap burger nie best...lynn belum try lagi...

    ReplyDelete
  4. bagus pantang x minum air bergas tu...x elok utk kesihatan pun..

    ReplyDelete
  5. Mmg sdap..mse tgh berpantang hari ke bpe ntah..saye da telan zinger ddwn ni..hehe..mkn sikit je la..nk rase..xtahan..sdap sgt...

    ReplyDelete
  6. Aiyoooo.. dah langgar pantang!! KIta terbalik zana..ida dah langgar pantang minum air gas tapi fastfood memang dah lama tak makan.... ida tgh minum slurpeee ni... huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  7. Aiyoooo.. dah langgar pantang!! KIta terbalik zana..ida dah langgar pantang minum air gas tapi fastfood memang dah lama tak makan.... ida tgh minum slurpeee ni... huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  8. sedap jugak zinger ni,mkn time panas2 sedap nak2 minum dgn milo ice!! kalo dh bwk balik sejuk, kureng sikit rase dia..tp tetap sedap !!

    ReplyDelete
  9. Sedap kan? Ros dh cuba dlm pntang ari tu..hahhah... :p

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ