Thursday, November 1, 2012

Budak Pakai Headband Pink Jatuh Walker


Budak comel ni makin lasak la.. dah pakaikan baju & headband pink segala pun tetap nak melasak jugak.. semalam jatuh walker.. adoiiiiii... sampai lebam mata dia.. kesian sungguh.. 


Tak sampai hati aku tengok gambar lebam tu.. Alya, xmo nakal2 yer sayang.. lagi 3 minggu kita jumpa yer sayang.. lagi 3 minggu kita buat kenduri cukur jambul Alya.. sayang Alya ketat2!

P/S : boleh tolong like gambar anak buah zana x? like melalui link FB kat bawah ni yer.. TQ so much!!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. Alolo siannya dia... Jangan lasak2 lagi tau!

    ReplyDelete
  2. comelnya budak2 pakai cm nie

    ReplyDelete
  3. comey sgt neh..nak je dia pakai headband tu yer.. :D

    ReplyDelete
  4. kesiannya...moga cepat susut la lebam di kepala tu yer...

    ReplyDelete
  5. siannye jatuh walker...
    hope takde pape lebam2 kat luar takpe....

    ReplyDelete
  6. allah kesiannya....takpe..lebam sikit je tu....tuam dgn ais, insya allah cepat surut..

    ReplyDelete
  7. alaaa..shiannya dia..lebam tu.. huuhu..btw, comey headband tu :)

    ReplyDelete
  8. terangnya pinky dia... alololo... jatuh erk??? tak sabar nak jalan la tu...

    ReplyDelete
  9. tak mungkin kerna alya.... hihihihi~ ingt minah pink tak lasak ke mak ucu! ;p

    ReplyDelete
  10. sian nya alya...lebam tu....tapi headband tu comel sangat tak tarik atau cabutnya ke zana...

    ReplyDelete
  11. aduhai...siannye..tgk je tau sakit ni !!! aduhai

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ