Tuesday, January 31, 2012

Hari Yang Padat & Sendat

Hadir perhimpunan bulanan Kementerian

Hadir ceramah bulanan Kementerian

Siapkan kerja-kerja tertunggak sebelum bercuti seminggu
 
Ke spa bersama encik adiey sebelum bercuti
 
Ke Jusco untuk beli keperluan rumah untuk elak bersesak membeli semasa cuti panjang
 
Packing barang untuk bercuti esok
 
Kemas rumah sebelum bercuti esok

Nota Cinta: Jadual yang agak padat hari ni.. awal2 dah makan vitamin supaya sentiasa cergas.. entry tertunggak makin banyak.. kesian kat blog sendiri.. kian terabai kerana tuan blog yang moodnya ntah hilang ke mana..
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

16 comments:

  1. Itu belum ada anak lagi... kalau ada anak akan bertambah lagi rutin baru:)

    ReplyDelete
  2. Lamanya cuti.. aww...berspa lagi..awww.... korang ni mmg having good time together salu lah :D

    ReplyDelete
  3. memang padat betul tu zana...siap kan semua baru seronok kan..he..he

    ReplyDelete
  4. wah nak pi bercuti ye....
    seronok2...take care dear

    ReplyDelete
  5. wah sugguh pdt! mood blogging zana tu pun ikut tuan dia nk bercuti tue..hihi

    ReplyDelete
  6. selamat bertugas n selamat bercuti...take care!

    ReplyDelete
  7. wahh cuti seminggu..nak holiday ke mana tu??

    ReplyDelete
  8. Apa2 pun, Take Care ye Kak Zana.. :)

    ReplyDelete
  9. waahh nak kemana nih..kemain sakan lagi siapkan semua..

    kalau dah sekali x update blog mmg akan terabai jer..sian en draf menanggung n3 yg x siap2 :)

    ReplyDelete
  10. tu baru berdua je. kalau ada anak? lg padat.... hehehe selamat bercuti

    ReplyDelete
  11. nak pergi bercuti dekat mane tuuu kak zana ? hee :)

    ReplyDelete
  12. MMG BZ ZANA YER..NAK G HOLIDAY KEMANA LAK TUH?

    ReplyDelete
    Replies
    1. js tak blh nk kotak komen tp blh kt reply je...hehe

      blh tak share suka ke spa mana..manalah tau kot2 js blh jugak nk try..hehe

      Delete
  13. holiday Gold Coast morib! yeeahhha, menantikan entry tentang cerita itu. :)

    p/s mood berbloging memang camtu kan? hilang hilang. kenapa eh? tapi rasa tak sedap hati bila tak update, ada x rasa camtu kak? hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ