Friday, January 6, 2012

zzzzzzzzzzzz

Mood saya hari ni





Mengantuk!

siapa ada tips nak hilangkan mengantuk? website apa yang patut aku cari untuk hilangkan rasa mengantuk? 

Nota Cinta: dah pasang lagu rock pun aku still mengantuk! gilerrrrrrrrrrrr....

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. Salam,
    Tak pasti betul atau tidak ... orang kata, bila mengantuk, ubatnya tidur je !

    ReplyDelete
  2. zana cuti ke hari ni...? BE ada explore blog baru..design2 guna microsoft excel..nmpk menarik.. klau rajin2 nak design leh rujuk kt blog ni http://nurdaniub.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. salam

    kena g bersenam dgn berjalan2 skejap kak..

    ReplyDelete
  4. jom tido.......zzzzzzzzzzzzzzzz...komen yang x membina kan..kihkihkih

    ReplyDelete
  5. hhahahha..intan pun ngantuk jg wlupun dlm kelaparan..huhuhuhu..

    ReplyDelete
  6. zana.. letak batang macing kat mata.. huhuhuh

    ReplyDelete
  7. zana tido aje ubatnya...kak ita pun sama ne..dah petang2 baru nak meting...buat lah pagi-pagi

    ReplyDelete
  8. meh qlah dodoikan lagi... hihi .


    try ambil air whuduk , insyaAllah ;D

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ