Wednesday, January 4, 2012

WordLess WednesdaY - Pengunjung Adieyza


 

Statistik pengunjung aDieyZa.Blogspot pada 4 Januari 2012

 
Nota Cinta : Entry apa agaknya yang pengunjung2 selain dari Malaysia baca eh? 
 


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. entri cuti2 cinta kot.... hehehehe

    ReplyDelete
  2. tak tau..
    if saya nak baca,
    sy baca;ah..
    hekhek

    ReplyDelete
  3. wah gelemor lah tu blog zana...semua negara datang melawat...tahniah....

    ReplyDelete
  4. hehe kelassss kak zana ;)

    same la, kadang tgok dr negara2 luar masok kt blog kiter pelik jugak . fadh fikir dorg sesat keyword je..hahaha

    ReplyDelete
  5. yang dari serbia tu tak paham tu,
    bukan malaysian tak leh gi situ ker?

    :D

    ReplyDelete
  6. rasanya pengunjung dari negara yang kita rasa tak faham bahasa kita ni random je google. kalau tajuk tu appear kat 1st page, diorang terus masuk jika berminat. ada jugak yang tinggalkan komen kat page kita suruh tgk blog dia. yg boring tu jual2 brg la.

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ