Friday, January 27, 2012

Header Baru Untuk Rakan Blogger


 Seronoknya bila jenguk blog rakan blogger yang headernya hasil kemenangan dari GiveAway yang aku buat! 
 




 
Header baru blog Kak Tie.. since dah dapat header baru, Kak Tie terus upah Nurul untuk edit blog dia terus.. so makin mengancamlah blog Kak Tie tu kan..  
 





Bila masuk jer blog Kak Tie, rasa teruja sangat.. setiap kali terpandang header tu, setiap kali tu lah ingat tentang pantun yang Kak Tie buat masa join aDieyZa 1 Dekad GA..
 
 Adiey dan Zana seiring sejalan,
Tersenyum manis bila berkata,
10 tahun telah mereka berkenalan,
Kini bahagia menyulam cinta..

Suka sangat pantun ni!!

Nota Cinta: Kak Tie, adakah akk juga teringatkan zana setiap kali terpandang header tu?? hahahhahha.. sajer gurau..


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. kreatif la Zana, leh upah kamu wat kan header blog saya kan..kan....heeeee

    ReplyDelete
  2. suka header yg zana buat tu, cantiklah...
    pantun pun best jugak..

    ReplyDelete
  3. Nak juga header tapi tapi tamo join GA sebab takde idea nak mengarang? Haha.

    ReplyDelete
  4. salam zana..terima kasih buat n3 khas tuk k.atie ni..sukerrrrr!!.rasanya dak nurul pon pening dok melayan kerenah k.atie tuk hiasan design header k.atie ni,tp nurul best...sabar dia.hihi.
    K.atie pon ada rekmenkn kwn k.atie kat nurul tuk design blognya..hasilnya mmg cantik.
    Klu pandang header tu mesti k.atie ingat zana larrrr....hadiah menang kat blog zana dulu(rezeki k.atie....Alhamdulilah).
    Suka pantun tu?makasih..k.atie mmg suka berpantun klu join CGL nie,tp kdg2 puas gak memerah otak tuk menghasilknnya.
    Blog personal k.atie sunyi jer kan?entah la,lps cuti CNY ni cam malas nk update.Camna tuh?:D
    Oppst..trlbh sudah menaip kat blog zana nie....sory yer.Muaahhh tu zana!

    ReplyDelete
  5. Untung K.Tie dpt Header hasil kreatif Nurul.. bertuah bganda-ganda join GA Zana..hehehe

    ReplyDelete
  6. cantiknya...eka ni tak reti la...cer tgk blog eka header tah apa2 ja..tak kretip.kene upah org juga ni

    ReplyDelete
  7. Memang menariklah pantun tuu.. :)

    ReplyDelete
  8. kat qlah akak tar rindu ,, huwa...


    nages lagu omabk rindu .

    hihi .

    ReplyDelete
  9. sama2 teringat la kak..hehhehe

    akak teringat ila x?heheh

    mood berblog ila jauh dah ke laut kak..ngeh3

    ReplyDelete
  10. cantik la kak..akak bt guna apa yer..saya nk try belajar buat jgk..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ