Tuesday, January 3, 2012

Promote : All About My 1st Year Book


Promote

Salam Semua... saja nak share dengan uols semua.. tentang 1 buku ni..
memang bagus untuk kita ingat for the 1st year anak2 kita.. especially for the 1st baby.. then berikutnya... adalah tanggungjawab kita untuk lihat perkembangan anak2 kita dari masa semasa..
Dari dia dalam perut, sehingga lahir, hari pertama, bulan pertama sehingga 1 tahun..
dan apa sahaja perkembangan anak kita dari mula..semua nak kita catatkan.. tak nak lupa walau sikit pun...
Ramai juga blogger2 yang buat entri setiap bulan mengenai anak2 mereka.. cuma bezanya antara hard copy juga soft copy... seronok kan cerita pasal perkembangan anak2 dari semasa ke semasa... anak membesar depan mata... setiap inci pergerakan kita perhatikan..
kalau boleh kita tak lepas moment2 begitu..
AGS have a great deal offer to ALL MOMMIES.
Im proud to say that we have to reprint the books again... yeahh!! clap2.
means is AVAILABLE NOW...!! but by MID JANUARY 2012...

I would like to say that we're open to PRE-ORDER and PRE-PAY for those who want to buy this books.. This deal is a PROMOTION OFFER start from 01 JANUARY until 10 JANUARY 2012.

You can PRE-ORDER and PRE-PAY at RM42.50 for each book.
The book is EXCLUDING POSTAGE.
After 10 JANUARY 2012 the price is back to Normal (RM49.90)

So, hurry up..!!
Please submit your order as details below to babyrecordbooks@hotmail.com

Email Subject : BABY RECORD BOOKS
Name :
Contact no :
Address to post :
Quantity :
Email to : babyrecordbooks@hotmail.com

 
Entry iklan jap kita yer.. sajer nak promote tentang buku ni.. semalam dapat msg dekat FB dari Kak Ann, member blogger supaya tolong sebarkan tentang iklan best ni.. since Kak Ann ni adalah antara blogger terawal yang aku pernah jumpa, so haruslah support member kan.. jumpa Kak Ann sebelum kahwin & masa aku kahwin.. banyak jugak tips, nasihat & panduan yang Kak Ann sudi kongsi dengan aku.. bertuah kan kita jadi blogger ni, dapat kenal lagi ramai kawan baru..

So pada sesiapa yang berminat untuk dapatkan buku ni samada untuk diri sendiri or sebagai hadiah kepada kawan/sedara, boleh la click link kat bawah ni untuk maklumat lanjut yer.. 


Nota Cinta : Berharap agar dapat beli buku ni untuk baby sendiri nanti.. insyaAllah.. 

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. kalau ada baby baru bolehlah beli.. anak yg ada pun dah nak masuk 3 tahun.. heheh lain kali la kot boleh beli... :)

    ReplyDelete
  2. nak beli la jgk...hr tu dh abis promotion die :)

    smg ade rezeki utk akk n suami.. sempena thn baru ni :)

    ReplyDelete
  3. kena kumpul gambar banyak2 ni, baru best kan

    ReplyDelete
  4. menarik juga buku ni..insyaallah kalau diberi rezeki daripada -Nya untuk kami, nak juga rasanya beli untuk anak sendiri kan,,, :)

    ReplyDelete
  5. boleh lihat perkembangan anak....

    ReplyDelete
  6. zana....kak ita tengok pun banyak ibu-ibu sekarang buat mcm tu..teruja kot...mcm diary lah kot....harga boleh tahan lah...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ