Monday, January 16, 2012

Idea!



Tak ada idea nak update entry apa..

Tak ada idea nak buat GA birthday konsep apa..

Tak ada idea! so marilah kita memerah otak untuk lebih banyak berfikir..

Nota Cinta: sorry, entry kosong di pagi hari..

 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. hi adieyza, lama yuyu x jalan2 sini..x sempat dh nk blogging since ada hafiz ni..meh sini yuyu tlg perah bg idea..hehe

    gurau pagi hari ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye yuyu! a'ah, lama yuyu x jenguk cini.. bz jaga baby eh..

      meh la tolong perahkan idea.. dr td zana perah x kuar hasil pun.. mencik!

      Delete
  2. hurm..jgn kata adieyza je yg takde idea, eMMe pun... huhuhuh..at least awak ade gak update ari ni, heehehee~ oh! nak sambut besday ke? kalo belum lepas, hepi busday in advance, moga ceria selalu... nak wat GA ekkk?? hope saya join nnt, heeee~ take care!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eMMe, samalah kita.. kekeringan idea.. hihihi..

      eh, bukan birthday zana.. tp birthday husband zana.. hihihi..

      Delete
  3. kadang-kadang jadi macam ni juga (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 tu ok lagi.. tp kalau selalu? huhuhu.. zana selalu jadi mcm ni tau! mencik tul dgn idea yg suka hilang2 & main nyorok2 ni.. hihihi

      Delete
  4. Ni mesti kes tak de idea lah ni nak up entry... hehhee~ Chaiyokkkk zana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eida, kasi idea cikit plzzz.. hahahhaha.. semangat nak menulis tp xde idea.. tambah lak hujung minggu hari tu banyak gie shopping jer, x de aktiviti yg menarik lain pun..

      Delete
  5. pergilah ke belog ini utk mendapat idea.. http://arazua.blogspot.com/


    jom baca sekejp..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. L, tq so much k.. zana dh gie tgk blog tu.. bagus gak idea dia.. hihihi.. nnti nak try la..

      Delete
  6. Hy zana,
    sy bru blik CH! thanks, Info CH zana sgt2 membantu=))

    ReplyDelete
  7. kite ade idea..tp xdek mase nk buat entri..huhu
    cptla buat GA..lau ade mas nk joing & menang..huhu

    ReplyDelete
  8. akk ieda ada, tp malas nk menaip ...huhuhu

    ReplyDelete
  9. tak pa....fikie2...ya zana..kak ita tunggu...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ