Friday, January 6, 2012

GiveAway Birthday?


Semalam check kalendar 2012.. sedar tak sedar lagi 2 minggu encik adiey nak sambut birthday.. last year masa nak sambut birthday dia, ada jugak la aku buat simple GA kat blog ni kan.. sambutan agak menggalakkan.. so insyaAllah aku akan buat simple GA lagi sempena birthday encik adiey yang bakal muncul tiba x lama lagi..


sumber: google

Konsep GA simple.. kali ni maybe aku akan buat beberapa soalan mudah dan peserta kena bagi jawapan pada kotak komen sahaja, x perlu create entry untuk join GA ni.. mudah kan? cuma soalan jer belum sempat terfikir buat masa ni.. takut pulak nak buat soalan susah2 sebab nanti x ada pulak yang nak join.. hahahaha.. ada ker nak join? hihihi
 
Soalan apa yang best ditanya eh??

Nota Cinta: berharap agar sambutan hari jadi kali ni membawa lebih kebahagiaan pada encik suami.. insyaAllah..


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. hmm nice idea...elin nak join juga...
    idea :
    1. suruh reader bc semua n3 kamu n komen part mana yg best.
    2.post 1 gamba dan suruh reader berikan caption yg creative

    :)

    jum ramai2 join...

    ReplyDelete
  2. mau joint...insyaallah...he3x...

    ReplyDelete
  3. insyaAllah join kalo bole teka jawapannyer..hehehe

    ReplyDelete
  4. alahai rajinnya akak buat GA..good2..hihi..

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir untuk suami ...
    semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  6. soalan hadiah besday apa kot.... hehe.

    Happy birthday to your loved ones.

    ReplyDelete
  7. hari nih besday mama bena . same bulan ngn hubby kak zana . heee :)



    semoga bahagia selalu kak zana ngn suami . :) :)

    ReplyDelete
  8. WAH.. HIHI . BTW , NAK WISH AWAI2 JUGAK . HAPPY BIRTHDAY BUAT SUAMI KAK ADIEYZA . MOGA DIPANJANGKAN UMO DAN DIKURNIAKAN CAHAYA MATA , AMIN...

    psstt.. akak , qlah baru siap makan <---- tak de motif :P

    ReplyDelete
  9. SALAM ZANAAAAAAA...apa kabar?lama k.atie xsinggah kat sini :D
    Selamat tahun baru 2012...dah hampir date besday HB zana tu.Blh suprisekan dia ker?pasti jadi kenangan manis buat kalian berdua nanti..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ